Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 177/1999, de 5 d'octubre, del Govern Valencià, pel qual modifica la composició de l'Alt Consell Consultiu en Investigació i Desenvolupament de la Presidència de la Generalitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 3599 de 07.10.1999
Número identificador:  1999/M8600
Referència Base de Dades:  3078/1999
 



DECRET 177/1999, de 5 d'octubre, del Govern Valencià, pel qual modifica la composició de l'Alt Consell Consultiu en Investigació i Desenvolupament de la Presidència de la Generalitat Valenciana. [1999/M8600]

El Decret 190/1998, de 30 de novembre, del Govern Valencià, va crear l'Alt Consell Consultiu d'Investigació i Desenvolupament de la Presidència de la Generalitat Valenciana.

La nova estructura orgànica i funcional de les distintes vicepresidències i conselleries del Govern Valencià fa necessària l'actualització de la composició de l'Alt Consell Consultiu en Investigació i Desenvolupament de la Presidència de la Generalitat Valenciana.

Per tot això, a proposta del president de la Generalitat Valenciana i amb la deliberació prèvia del Govern Valencià, en la reunió del dia 5 d'octubre de 1999,

DECRETE

Article únic

Es modifica l'apartat 1 de l'article 5 del Decret 190/1998, de 30 de novembre, del Govern Valencià, pel qual es va crear l'Alt Consell Consultiu en Investigació i Desenvolupament de la Presidència de la Generalitat Valenciana, que queda redactat de la següent forma:

«El Ple de l'Alt Consell es el màxim òrgan decisori de la institució i està compost pels següents membres:

a) President de l'Alt Consell: el president de la Generalitat Valenciana.

b) Vicepresident executiu: el president executiu de l'organització dels Premis Rei Jaume I, càrrec que recau en el secretari de la fundació del mateix nom.

c) Vicepresidents d'honor:

– El vicepresident primer del Govern Valencià.

– El vicepresident segon del Govern Valencià.

d) Vicepresidents científics: quatre persones elegides pels vocals científics i entre aquests.

e) Vocals científics: les persones distingides amb els Premis Rei Jaume I que hagen acceptat la seua incorporació a l'Alt Consell Consultiu.

f) Vocals:

– El conseller de Cultura, Educació i Ciència.

– El conseller d'Indústria i Comerç.

– La sotssecretària de Planificació i Estudis.

– La directora general d'Ensenyaments Universitaris i Investigació.

– El director general de l'IMPIVA».

DISPOSICIÓ FINAL

Aquest decret entrarà en vigor el dia següent al de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

València, 5 d'octubre de 1999

El president de la Generalitat Valenciana,

Mapa web