Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Burjassot. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir catorze places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8712 de 08.01.2020
Número identificador:  2019/12432
Referència Base de Dades:  000095/2020
 



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir catorze places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2019/12432]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 245, de data 23 de desembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir catorze places en propietat d'agent de la policia local, escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe de policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C1, mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics al tauler d'edictes municipal i en la seu electrònica municipal www.burjassot.org, de conformitat amb el que es preveu en les mateixes bases.

Cosa que s'exposa al públic perquè se'n prenga coneixement.



Burjassot, 23 de desembre de 2019.– L'alcalde president: Rafa García García.

Mapa web