Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE JUS/1957/2016, de 19 de desembre, per la qual es publica la relació definitiva d'aprovats del procés selectiu per a l'ingrés en el cos d'auxili judicial, convocat per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7954 de 10.01.2017
Número identificador:  2017/76
Referència Base de Dades:  000222/2017
 



ORDRE JUS/1957/2016, de 19 de desembre, per la qual es publica la relació definitiva d'aprovats del procés selectiu per a l'ingrés en el cos d'auxili judicial, convocat per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre. [2017/76]

Finalitzades les proves selectives per a l'ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos d'auxili judicial, convocades per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre, i una vegada rebuda del tribunal qualificador la relació d'aspirants que les han superades, aquest ministeri, de conformitat amb el que disposa la base quinzena de l'Ordre JUS/2170/2015, de 14 d'octubre (BOE 19 d'octubre) i en les bases 7.5 i 8 de l'ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre, ha acordat:



Primer

Fer pública la relació d'aspirants que han superat les proves selectives, que figura en l'annex II d'aquesta ordre.



Segon

En el termini de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta ordre en el Boletín Oficial del Estado, els aspirants que figuren en l'annex II presentaran en el Registre General d'aquest ministeri, Secretaria d'Estat de Justícia, carrer de la Bolsa, número 8, 28071 Madrid o pels mitjans previstos en la normativa vigent, la documentació següent:

a) Certificat mèdic acreditatiu de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impossibilite per a l'exercici de les funcions pròpies del cos d'auxili judicial, expedit per un facultatiu de medicina general del Sistema Nacional de Salut.

b) Els aspirants que tinguen la condició legal de persona amb discapacitat, amb grau igual o superior al 33 per cent hauran de presentar el certificat dels òrgans competents que acredite aquesta condició i la seua capacitat funcional per a exercir les tasques i funcions pròpies del cos d'auxili judicial.

c) Declaració jurada de no trobar-se comprés en causa d'incompatibilitat ni estar inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques, en via disciplinària o judicial, ni haver sigut separat per mitjà de procediment disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, llevat que haguera sigut rehabilitat (annex I).

El certificat d'antecedents penals serà aportat d'ofici pel Ministeri de Justícia.

d) Els aspirants que, en la sol·licitud de participació inicial, no hagen prestat expressament el seu consentiment perquè les dades d'identitat personal i les referides a les titulacions o certificats acadèmics puguen ser consultats i verificats d'ofici per l'òrgan instructor d'aquest procés selectiu hauran d'aportar també:

• Dos fotocòpies del document nacional d'identitat o equivalent.



• Fotocòpia compulsada del títol exigit en la convocatòria o certificat acadèmic acreditatiu d'haver aprovat totes les assignatures, que el capaciten per a l'obtenció d'aquest amb el resguard justificatiu d'haver abonat els drets per a la seua expedició.

e) En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger haurà de presentar-se fotocòpia compulsada de la documentació que acredite la seua homologació o convalidació, si és el cas, als efectes acadèmics i professionals. Aquest requisit no serà aplicable als aspirants que hagueren obtingut el reconeixement de la seua qualificació professional, en l'àmbit de les professions regulades, a l'empara de les disposicions del dret de la Unió Europea.

En vista de la impossibilitat, degudament justificada, de presentar els documents anteriorment esmentats, podrà acreditar-se que es posseïxen les condicions exigides en la convocatòria per mitjà de qualsevol mitjà de prova admissible en dret.

Els aspirants que tingueren la condició de funcionaris públics estaran exempts de justificar aquelles condicions i requisits ja demostrats per a obtindre l'anterior nomenament i hauran de presentar el certificat del ministeri o organisme de què depenguen, pel qual s'acredite la seua condició i requisits per a ser nomenat funcionari del cos d'auxili judicial de l'Administració de Justícia.

D'acord amb l'ordre de convocatòria, serà necessari complir tots els requisits assenyalats en la base setena de les bases comunes amb l'excepció referida a l'edat mínima, que serà de 18 anys i estar en possessió o en condicions d'obtindre en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Es tindrà en compte, a més, el que estableix l'Ordre EDU/1603/2009, de 10 de juny (BOE 17 de juny) per la qual s'estableixen equivalències amb els títols de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i de Batxiller regulats en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació.

Els que, dins del termini fixat, i excepte causa de força major, no presentaren la documentació o de l'examen d'aquesta es deduïra que no tenen algun dels requisits establits no podran ser nomenats funcionaris i quedaran anul·lades les seues actuacions, sense perjuí de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer per falsedat en la sol·licitud inicial.



La sol·licitud de destinació s'ajustarà als requeriments que establisquen l'ordre corresponent del Ministeri de Justícia i resolucions de les comunitats autònomes en cada àmbit territorial.



Tercer

Els aspirants presentaran l'anterior documentació amb un escrit en què figure: cognoms i nom, número de document nacional d'identitat, cos a què accedeixen i torn, àmbit territorial, nombre d'ordre obtingut i telèfon de contacte, a fi d'agilitzar la identificació en la revisió de documents.



Quart

Contra la present ordre podrà interposar-se un recurs potestatiu de reposició, davant d'aquest departament en el termini d'un mes o contenciós administratiu davant dels jutjats centrals contenciosos administratius, en el termini de dos mesos. El termini, en ambdós casos, es comptarà a partir de l'endemà de la publicació en el Boletín Oficial del Estado.



Madrid, 19 desembre de 2016



El ministre de Justícia, p. d. (O JUS/ 696/2015, de 16 d'abril),

el director general de Relacions amb l'Administració de Justícia,

JOAQUÍN DELGADO MARTÍN.





ANNEX I



(Nom i cognoms) ..., amb domicili a ..., d... anys edat, amb document nacional d'identitat número ..., declara, sota jurament o promesa, a l'efecte de ser nomenat/ada funcionari/ària del cos de gestió processal i administrativa, que no ha sigut separat/ada del servei de cap de les administracions públiques i que no es troba inhabilitat/ada per a l'exercici de funcions públiques ni comprés/a en cap de les causes d'incapacitat i incompatibilitat establides en les disposicions legals.





..., ... d... de 2016



El/la declarant

Mapa web