Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Polop. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir quatre places d'agent de policia local per a la consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8714 de 10.01.2020
Número identificador:  2019/12522
Referència Base de Dades:  000246/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Polop



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir quatre places d'agent de policia local per a la consolidació d'ocupació temporal. [2019/12522]

Havent-se aprovat per mitjà de la Resolució d'Alcaldia de data 19 de desembre de 2019, les bases i la convocatòria per a cobrir places d'agent de policia local per a l'Ajuntament de Polop de la Marina, mitjançant el sistema de concurs oposició, en el marc del procés per a la consolidació d'ocupació temporal, s'obri el termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 245, de data 26 de desembre de 2019, apareixen publicades íntegrament les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de quatre places d'agent de policia local vacants en la plantilla municipal.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, es publicaran en la seu electrònica d'aquest ajuntament, adreça https://polop.sedelectronica.es i, al tauler d'anuncis, per a major difusió.



Polop, 27 de desembre de 2019.– L'alcalde: Gabriel Fernández Fernández.

Mapa web