Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Bolbaite. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8728 de 29.01.2020
Número identificador:  2020/200
Referència Base de Dades:  000916/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Bolbaite



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2020/200]

Havent-se aprovat per mitjà de la Resolució d'Alcaldia de data 16 de desembre de 2019, les bases i la convocatòria per a cobrir dues places d'agent de policia local per a l'Ajuntament de Bolbaite, mitjançant el sistema de concurs oposició, en el marc del procés per a la consolidació d'ocupació temporal, s'obri el termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en Boletín Oficial del Estado.

En el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 5, de data 9 de gener de 2020, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de les places d'agent de policia local vacants en la plantilla municipal.



Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, es publicaran en la pàgina web d'aquest ajuntament www.bolbaite.es, i al tauler d'anuncis, per a major difusió.



Bolbaite, 10 de gener de 2020.– L'alcaldessa: Carolina Mas Monteagudo.

Mapa web