Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sollana. Bases i convocatòria per a la provisió de 3 places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8728 de 29.01.2020
Número identificador:  2020/502
Referència Base de Dades:  000917/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Sollana



Bases i convocatòria per a la provisió de 3 places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2020/502]

Per Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sollana, de data 18 de desembre de 2019, es va aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment selectiu per a la provisió en propietat de tres places d'agent del cos de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala: serveis especials, classe: policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C, subgrup C1 de titulació, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, pel procediment extraordinari de consolidació d'ocupació temporal.



En el Butlletí Oficial de la Província de València número 250, de 31 de desembre de 2019, es van publicar íntegrament les bases reguladores del procés selectiu i s'ha publicat un extracte de l'anunci en el Boletín Oficial del Estado núm. 15, de 17 de gener de 2020.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació de l'anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la seu electrònica de l'Ajuntament, www.sollana.es.



Sollana, 20 de gener de 2020.– L'alcalde: Vicente José Codoñer Senón.

Mapa web