Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins. Llistat provisional d'admesos i exclosos en el procés de selecció d'una plaça d'oficial de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7968 de 30.01.2017
Número identificador:  2017/546
Referència Base de Dades:  001029/2017
 



Llistat provisional d'admesos i exclosos en el procés de selecció d'una plaça d'oficial de policia local. [2017/546]

L'Alcaldia Presidència, mitjançant Resolució número 29/2017, de data 12 de gener, ha procedit a aprovar la relació provisional d'admesos i/o exclosos en el procés que se segueix per a la selecció d'un lloc de treball d'oficial de la policia local, vacant en la plantilla de la corporació, i que literalment diu així:



«Vist per aquesta Alcaldia l'expedient corresponent al procés de selecció, mitjançant el sistema de promoció interna, d'un lloc de treball vacant en la plantilla de la corporació d'oficial de la policia local, pertanyent a l'escala de funcionaris d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i auxiliars, enquadrat en l'escala bàsica, subgrup C1, mitjançant concurs oposició.

Atés que aquesta Alcaldia, amb data 11 de novembre de 2016, va procedir a publicar el corresponent extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado número 273, que han sigut objecte de publicació les corresponents bases en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 5 de setembre de 2016, número 7865, i igualment un extracte comprensiu de l'esmentada publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València de data 26 de setembre de 2016.

Atés que una vegada expirat el termini de presentació d'instàncies correspon aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos en el corresponent procés selectiu.

Atés que d'acord amb el que disposa la base quarta de les que regeixen el procés selectiu, correspon a l'Alcaldia aprovar les llistes provisionals d'admesos i exclosos en el present procés selectiu.

Atés igualment el que disposa l'article 10 del Decret 33/1999, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i carrera administrativa.

Aquesta Alcaldia Presidència, fent ús de les atribucions conferides en la base quarta de les que regeixen el procés selectiu i l'article 21.1.g de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, resol:



Primer. Aprovar la següent relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de l'esmentat procés selectiu:

Admesos

Nom i cognoms: Sánchez Ponce, Sandra.

DNI: 74000811J.

Exclosos: no hi ha aspirants exclosos.



Segon. Publicar aquesta resolució al tauler d'edictes municipal, pàgina web municipal, Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i Butlletí Oficial de la Província de València, als efectes que durant el termini de 10 dies hàbils, a comptar des de l'última publicació, es puguen formular les reclamacions, observacions i esmena d'errors que s'estimen convenients a la relació provisional d'admesos i exclosos.



Transcorregut el dit termini, sense que es formule cap reclamació, s'entendrà definitiva la llista.

En el cas que es presenten reclamacions, es resoldran mitjançant resolució d'Alcaldia, la qual serà objecte de publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València, tauler d'edictes municipal i seu electrònica de l'Ajuntament.

En aquesta resolució es determinarà, així mateix, el lloc, la data i l'hora de celebració del primer exercici de la fase d'oposició, així com la composició del tribunal qualificador.



Tercer. Donar compte al Ple d'aquesta resolució en la primera sessió que aquest celebre.»

Es fa constar, igualment, que en aquesta data s'ha procedit a inserir al tauler d'edictes municipal la present relació d'admesos i exclosos.



Cosa que es fa pública perquè se''n prenga coneixement.



L'Alcúdia de Crespins, 13 de gener de 2017.– L'alcalde: Roberto Granero Martín.

Mapa web