Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Ayora. Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de policia local. Expedient número 2179/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8731 de 03.02.2020
Número identificador:  2020/172
Referència Base de Dades:  001112/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Ayora



Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de policia local. Expedient número 2179/2019. [2020/172]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 3, de 7 de gener de 2020, es publiquen íntegrament les bases i convocatòria:

Bases i convocatòria per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de la policia local (dues per torn lliure, mitjançant oposició, i dues per mobilitat, mitjançant concurs) escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe: policia local i els seus auxiliars. Escala bàsica, grup C1.

El termini per a presentació de sol·licituds per a participar en el procés selectiu serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.



Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València, i a partir del començament de les selectives en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i en la seua pàgina web municipal, en aquest últim cas a efectes merament informatius.



Ayora, 8 de gener de 2020.– L'alcalde president: José Vicente Anaya Roig.

Mapa web