Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Torrevieja. Convocatòria de dues places d'oficial de la policia local



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7971 de 02.02.2017
Número identificador:  2017/722
Referència Base de Dades:  001184/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Torrevieja



Convocatòria de dues places d'oficial de la policia local (grup C1). [2017/722]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 14, de 20 de gener de 2017, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat de dues places d'oficial de la policia local, vacants en la plantilla de personal funcionari d'aquest ajuntament, i incloses en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2015.

Aquestes dues places d'oficial estan classificades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, categoria oficial, grup C1, d'acord amb la titulació exigida per al seu ingrés.

La provisió d'aquestes dues places s'efectuarà mitjançant el procediment de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició.



Les instàncies per a sol·licitar prendre part en les proves selectives convocades es presentaran en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, en el Registre General d'aquest ajuntament, o en la forma que determina la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Torrevieja, 27 de gener de 2017.– L'alcalde president: José Manuel Dolón García.

Mapa web