Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de la Pobla de Farnals. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de sis places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9018 de 11.02.2021
Número identificador:  2021/1096
Referència Base de Dades:  001218/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: La Pobla de Farnals



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de sis places d'agent de policia local. [2021/1096]

En la sessió ordinària celebrada per la Junta de Govern Local de data 23 de desembre de 2020 s'han aprovat les bases que han de regir la convocatòria i provisió en propietat de sis places de funcionari de carrera, categoria agent de la policia local, administració especial, per torn lliure, mitjançant concurs oposició, corresponent a l'oferta d'ocupació pública extraordinària 2017 (procés de consolidació d'ocupació temporal, Decret GVA 180/201/8).

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 17, de 27 de gener de 2021, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat sis places d'agent de la policia local, corresponents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, grup C, subgrup C1, per torn lliure mitjançant concurs oposició, corresponent a l'oferta d'ocupació pública extraordinària 2017 (procés de consolidació d'ocupació temporal, Decret GVA 180/201/8).



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i/o en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament, i en la forma prevista en les bases.





La Pobla de Farnals, 5 de febrer de 2021.– L'alcalde president: Enric Palanca Torres.

Mapa web