Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cullera. Convocatòria per a la provisió d'una plaça d'enginyer industrial mitjançant concurs de mèrits per mobilitat horitzontal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7975 de 08.02.2017
Número identificador:  2017/878
Referència Base de Dades:  001349/2017
 



Convocatòria per a la provisió d'una plaça d'enginyer industrial mitjançant concurs de mèrits per mobilitat horitzontal. [2017/878]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 21, de data 31 de gener de 2017, s'han fet públiques les bases reguladores íntegres que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'enginyer industrial per mitjà de concurs de mèrits per mobilitat horitzontal.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el citat Butlletí Oficial de la Província de València, així com en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a general coneixement i dels interessats.



Cullera, 1 de febrer de 2017.– El tinent d'alcalde delegat de Personal: Juan Vicente Armengot Giménez. El secretari general: Javier A. Gieure Le Caressant.

Mapa web