Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Ibi. Bases de la convocatòria per a proveir una plaça d'auxiliar, pertanyent a l'escala d'administració general, pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8736 de 10.02.2020
Número identificador:  2020/706
Referència Base de Dades:  001351/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Ibi



Bases de la convocatòria per a proveir una plaça d'auxiliar, pertanyent a l'escala d'administració general, pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2020/706]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 11, de 17 de gener de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça d'auxiliar, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent, de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament d'Ibi.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Ibi, 23 de gener de 2020.– La tinent d'alcalde delegada: M. José Herrero Alpañés.

Mapa web