Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Atzúbia. RESOLUCIÓ 23/2017, de 9 de febrer, de l'Alcaldia, sobre relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos en la convocatòria per a la provisió d'una plaça d'administratiu/iva



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7979 de 14.02.2017
Número identificador:  2017/1170
Referència Base de Dades:  001512/2017
 



RESOLUCIÓ 23/2017, de 9 de febrer, de l'Alcaldia, sobre relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos en la convocatòria per a la provisió d'una plaça d'administratiu/iva (grup C, subgrup C1) per mitjà de concurs oposició en el torn de promoció interna. [2017/1170]

Vista la Resolució d'Alcaldia número 173, de data 28 de novembre de 2016, per la qual s'aprovava la llista provisional d'admesos i exclosos de la convocatòria en relació amb les proves de selecció d'una plaça d'administratiu (grup C, subgrup C1) per mitjà de concurs oposició i promoció interna.

Finalitzat el termini de presentació de reclamacions a la llista provisional d'aspirants.

De conformitat amb les bases de la convocatòria aprovades junt amb la convocatòria per Resolució d'Alcaldia número 83/2016, de data 13 de juny, i publicades en el DOCV número 7857 de data 24 d'agost de 2016, i en virtut de l'article 10.2 del Decret 33/1999, de 9 de març, del Govern Valencià, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i carrera administrativa del personal comprés en l'àmbit d'aplicació de la Llei de la funció pública valenciana, i de l'article 21.1.g de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local, resolc:





Primer. Aprovar de forma definitiva la relació d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria referenciada següent:



Relació d'aspirants admesos: Carlos Vicens Vicens, amb DNI número 73995400F



Relació d'aspirants exclosos: no cap.



Segon. La composició del tribunal qualificador és la següent:

President: Josep Vicent Vidal Torralba, alcalde president de l'Ajuntament de l'Atzúbia

Suplent: Maria Oltra Vidal, primer tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de l'Atzúbia.



Vocal en representació de la Generalitat Valenciana: Ana Alfonso Terol, vicesecretària de l'Ajuntament d'Alboraia.

Suplent: José Vicente Ruano Vila, secretari de l'Ajuntament d'Alboraia.



Vocal: Ana Baydal Pastor, funcionària de l'Ajuntament de Teulada-Moraira

Suplent: Alberto Miralles Torres, funcionari de l'Ajuntament del Verger.



Vocal: Vicente Andrés Sendra, funcionari de l'Ajuntament de Teulada-Moraira

Suplent: Antonio Perelló Rodríguez, funcionari de l'Ajuntament del Verger.



Secretari: Ismael Cortell Vercher, secretari accidental de l'Ajuntament de Vall de Gallinera i l'Atzúbia.

Suplent: Josefina Sendra Torrent, funcionària de l'Ajuntament de Benigembla.



Tercer. La realització dels exercicis començarà el dia 9 març de 2017, a les 09.30 hores, en l'Ajuntament de l'Atzúbia, siti al carrer Pont, número 5, i els aspirants hauran de presentar la documentació identificativa.



Quart. Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la llista definitiva dels aspirants admesos i exclosos, als efectes oportuns, així com la designació del tribunal i la convocatòria per als exercicis.





Cosa que es fa pública, de conformitat amb el que disposen les bases de la convocatòria del procés de selecció d'una plaça d'administratiu i l'article 10.2 del Decret 33/1999, de 9 de març, del Govern Valencià, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i carrera administrativa del personal comprés en l'àmbit d'aplicació de la Llei de la funció pública valenciana.





Contra l'aprovació definitiva de la llista d'admesos i exclosos, que és definitiva en via administrativa, és procedent interposar un recurs contenciós administratiu davant de l'Ajuntament o, a la seua elecció, el que corresponga al seu domicili, si aquest radica en el Jutjat Contenciós Administratiu de València, d'acord amb el que preveu l'article 14.1, regla segona de la Llei 29/1998, de 13 de juliol; quan el recurs tinga per objecte actes de les administracions públiques en matèria de personal, serà competent, a elecció del demandant, el jutjat o el tribunal en la circumscripció del qual tinga aquell el seu domicili o es trobe la seu de l'òrgan autor de l'acte originari impugnat.

Quan el recurs tinga per objecte actes de les entitats de l'Administració local, l'elecció a què es referix aquesta regla segona s'entendrà limitada a la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia en què tinga la seua seu l'òrgan que haguera dictat l'acte originari impugnat, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seua notificació, conforme a l'article 46.1 de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa. Podrà, no obstant això, interposar-se, en virtut dels articles 116 i 117 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, amb caràcter previ i potestatiu, un recurs de reposició davant d'aquest ajuntament, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la seua notificació.





L'Atzúbia, 9 de febrer de 2017.– L'alcalde: Josep Vicent Vidal Torralba.

Mapa web