Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Aielo de Malferit. Extracte de les bases de la convocatòria per a la provisió de quatre places d'agent de la Policia Local: dues per torn lliure i dues reservades al torn de mobilitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9542 de 27.02.2023
Número identificador:  2023/1700
Referència Base de Dades:  001992/2023
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions
      Descriptors toponímics: Aielo de Malferit



Extracte de les bases de la convocatòria per a la provisió de quatre places d'agent de la Policia Local: dues per torn lliure i dues reservades al torn de mobilitat. [2023/1700]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 33, de 16 de febrer de 2023, es publiquen les bases íntegres que han de regir la convocatòria del procés de selecció per a cobrir en propietat quatre places vacants de naturalesa funcionarial, d'escala administració especial, de policia local categoria d'agent pertanyent al grup C, subgrup C1: dues per torn lliure i dues reservades al torn de mobilitat.

Aquestes places estan incloses en l'oferta d'ocupació publica del 2021 i 2022.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en el Boletín Oficial del Estado. Els successius anuncis referents a la convocatòria sols es faran públics a través del Butlletí Oficial de la Província de València i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit.





Aielo de Malferit, 17 de febrer de 2023.– L'alcalde: Juan Rafael Espí Mompó.

Mapa web