Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Agost. Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir una plaça d'auxiliar administratiu per consolidació d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8753 de 03.03.2020
Número identificador:  2020/1575
Referència Base de Dades:  002043/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, D/C2
      Descriptors toponímics: Agost



Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir una plaça d'auxiliar administratiu per consolidació d'ocupació. [2020/1575]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant num. 246, de data 27 desembre de 2019, així com en la seu electrònica i tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Agost, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir el procés selectiu per a cobrir una plaça d'Auxiliar Administratiu de l'Ajuntament d'Agost, per consolidació d'ocupació, mitjançant el procediment de concurs oposició.

Les instàncies es presentaran d'acord amb el que estableix la base tercera de les quals regeixen la convocatòria, en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

La llista provisional i la llista definitiva del personal admés i exclòs al concurs oposició es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en el tauler d'anuncis municipal i en l'electrònic.



Els restants anuncis referents a la convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la seu electrònica i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Agost, 17 de febrer de 2020.– L'alcalde: Juan José Castelló Molina.

Mapa web