Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cheste. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir cinc places d'agent de policia local pel procés de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8755 de 05.03.2020
Número identificador:  2020/1657
Referència Base de Dades:  002143/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Cheste



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir cinc places d'agent de policia local pel procés de consolidació d'ocupació temporal.

[2020/1657]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 249, de 30 de desembre de 2019, i correcció d'errades en el número 23, de 4 de febrer de 2020, es publiquen anuncis relatius a la convocatòria mitjançant sistema de concurs oposició, consistent en el procediment de consolidació de cinc places d'agent de la policia local en l'oferta d'ocupació pública corresponent a l'any 2019.

Les places esmentades estan enquadrades en l'escala d'administració general, serveis especials, policia local i els seus auxiliars, pertanyents al grup professional C1. Un extracte de la present convocatòria s'ha publicat en el Boletín Oficial del Estado número 39, de data 14 de febrer de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint hàbils a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i les instàncies per a sol·licitar prendre part en el procediment podran presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament de Cheste.

Els anuncis successius referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran publics en la forma prevista en les mateixes bases.



Cheste, 19 de febrer de 2020.– L'alcalde: José Morell Roser.

Mapa web