Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat de València. Oferta pública d'una borsa de treball de tècnic/a superior d'educació física, escala tècnica superior d'educació física d'aquesta universitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7997 de 10.03.2017
Número identificador:  2017/2031
Referència Base de Dades:  002228/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, A/A1



Oferta pública d'una borsa de treball de tècnic/a superior d'educació física, escala tècnica superior d'educació física d'aquesta universitat. [2017/2031]

La Universitat de València ha procedit a remetre al Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), una oferta pública per la formació d'una borsa de treball de tècnic superior d'educació física, escala tècnica superior d'educació física d'aquesta universitat.

Aquesta oferta es farà pública al tauler d'anuncis del Servei de Recursos Humans PAS de la Universitat de València i en la pàgina web d'aquest servei. La preselecció de candidats serà realitzada pel SERVEF.

El termini per a registrar la candidatura i sol·licitar ser inclòs en el procés de selecció estarà obert a partir de l'endemà d'aquesta publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i romandrà obert mentre dure el procediment realitzat pel SERVEF, mitjançant el portal GVAJobs.



València, 7 de març de 2017.– El rector, p. d. (DOGV 27.01.2017), el gerent: Joan E. Oltra i Vidal.

Mapa web