Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Montserrat. Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8759 de 11.03.2020
Número identificador:  2020/2175
Referència Base de Dades:  002391/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Montserrat



Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de policia local.

[2020/2175]

Aprovades per Resolució d'Alcaldia núm. 0277/2020, de 12 de febrer, de 2020, les bases i la convocatòria per a cobrir en propietat una plaça d'agent de policia local (categoria agent), grup C, subgrup C1, escala administració especial, subescala serveis especials categoria agent, classe policia local i els seus auxiliars, s'informa que el text íntegre d'aquestes s'ha publicat en el BOP núm. 40 de 27.02.2020, i en la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament [https://www.montserrat.es], portal de transparència [C.Recursos/C.4. RRHH/C4.3. Processos de selecció de personal] i en el tauler d'anuncis.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de ser publicat aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan corresponga de conformitat amb les bases, seran publicats en el Butlletí Oficial de la Província, en la seu electrònica d'aquest [https://www.montserrat.es] portal de transparència [C.Recursos/C.4. RRHH/C4.3. Processos de selecció de personal] i en el tauler d'anuncis.

Cosa que comunique als efectes oportuns.



Montserrat, 27 de febrer de 2020.– L'alcalde: Josep M. Mas i Garcia.

Mapa web