Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 3 de març de 2015, de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per la qual aprova el document reconegut per a la qualitat en l'edificació denominat «Procediment per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici. Comunitat Valenciana».



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7489 de 20.03.2015
Número identificador:  2015/2357
Referència Base de Dades:  002458/2015
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria Infraestructures, Territori i Medi Ambient
    Grup temàtic: Autoritzacions administratives



RESOLUCIÓ de 3 de març de 2015, de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per la qual aprova el document reconegut per a la qualitat en l'edificació denominat «Procediment per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici. Comunitat Valenciana». [2015/2357]

A iniciativa de la Subdirecció General de Projectes Urbans i Habitatge ha instruït la Direcció General d'Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge un expedient administratiu a fi d'impulsar l'aprovació del document reconegut denominat «Procediment per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici. Comunitat Valenciana», d'acord amb els fets següents:

1. La Subdirecció General de Projectes Urbans i Habitatge va sol·licitar el 5 de febrer de 2015 l'aprovació del procediment per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici de la Comunitat Valenciana, com a document reconegut per a la qualitat en l'edificació segons el Decret 132/2006, de 29 de setembre, del Consell.

2. El 9 de febrer de 2015, la Direcció General d'Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge va obrir el tràmit d'audiència pública, amb la finalitat que les entitats o associacions interessades aportaren totes les al·legacions, observacions o indicacions que consideraren convenient manifestar en el procediment.

3. Les entitats i associacions intervinents en el tràmit d'audiència pública han pogut consultar este procediment en la seu electrònica d'esta conselleria. No hi han presentat al·legacions. El procediment proposat ha sigut considerat definitiu.

Els fonaments de dret següents s'apliquen a estos fets:



1. Este òrgan és el competent per a l'aprovació d'este document reconegut, com establix l'article 5 del Decret 132/2006, de 29 de setembre, del Consell, que regula els documents reconeguts per a la qualitat en l'edificació.

2. La Subdirecció General de Projectes Urbans i Habitatge és competent per a instar l'aprovació d'este document reconegut, segons el que disposa l'article 7 del Decret 132/2006.

3. L'objecte d'este document reconegut el tipifica l'apartat d de l'article 4 del Decret 132/2006, en concordança amb el que estipula l'article 4 del Reial Decret 314/2006, de 17 de març, que aprova el Codi Tècnic de l'Edificació.

4. Per a l'aprovació d'este document reconegut, s'ha seguit el procediment que establix el capítol II del Decret 132/2006.

Per tant, resolc:



Únic

Aprovar el document reconegut per a la qualitat en l'edificació denominat «Procediment per a l'elaboració de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici. Comunitat Valenciana», amb el codi DRD 08/15.

Este document reconegut s'inscriu en el Registre Especial de Documents Reconeguts, d'acord amb el que preveu l'article 10 del Decret 132/2006, de 29 de setembre.



Contra esta resolució, que posa fi a via administrativa, s'hi pot interposar, amb caràcter potestatiu, un recurs de reposició davant de la consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, en el termini d'un mes a partir de la publicació en el DOCV, o bé directament un recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa de València, en el termini de dos mesos.



València, 3 de març de 2015. La consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient: Isabel Bonig Trigueros.

Mapa web