Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Algemesí. Modificació de les bases de la convocatòria per a la cobertura de quatre places d'oficial o oficiala de policia local i alçament de la suspensió del procediment de selecció.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9319 de 13.04.2022
Número identificador:  2022/2822
Referència Base de Dades:  003154/2022
 



Modificació de les bases de la convocatòria per a la cobertura de quatre places d'oficial o oficiala de policia local i alçament de la suspensió del procediment de selecció. [2022/2822]

En relació a les bases de la convocatòria per a la cobertura de 4 places d'oficial o oficiala del cos de la policia local, 2 pel torn de promoció interna, 1 pel torn de promoció interna interadministrativa i 1 pel torn de mobilitat, es comunica que per acord de la Junta de Govern Local de data 25 de març de 2022 i per Resolució d'Alcaldia núm. 598/22 de data.17 de març s'aprova el següent:



Primer. Modificar la base segona de la convocatòria (requisits dels i les aspirants) en el punts que es refereixen a la titulació exigible per a participar en el procés selectiu tant per als torns de promoció interna com per al torn de mobilitat.

Es modifica la lletra c (titulació per a l'accés) per al torn de promoció interna ordinària, per al torn de promoció interna interadministrativa i per al torn de mobilitat. En tots els casos la lletra c) queda redactada de la manera següent:

c) Estar en possessió del títol de tècnic superior o de qualsevol altra titulació de caràcter superior a aquest com ara llicenciatura, diplomatura, títols de grau o equivalents o en condició d'obtenir-lo en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies



Segon. Alçar la suspensió del procediment de selecció de la convocatòria que va ser acordada per resolució d'Alcaldia núm. 2560/21 de 5 de novembre



Tercer. Publicar l'acord d'alçament de la suspensió i de modificació de la bases segona (punt c) de titulació per accedir en tots els torns) en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'edictes de l'ajuntament i en la pàgina web municipal per al seu coneixement general.





Quart. Obrir de nou el termini per a la presentació de sol·licituds que serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Algemesí, 30 de març de 2022.– L'alcaldessa: Marta Trenzano Rubio.

Mapa web