Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Alcúdia. Modificació de les bases selectives per a la provisió en propietat de dues places d'agents de la policia local, mitjançant procediment de consolidació d'ocupació temporal de caràcter estructural.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8798 de 27.04.2020
Número identificador:  2020/2995
Referència Base de Dades:  003280/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: L'Alcúdia



Modificació de les bases selectives per a la provisió en propietat de dues places d'agents de la policia local, mitjançant procediment de consolidació d'ocupació temporal de caràcter estructural. [2020/2995]

Atès el requeriment efectuat per l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, NRE 1966 de 20 de febrer de 2020, en relació amb les bases del procés selectiu per la provisió en propietat de dues places d'agents de la policia local, mitjançant procediment de consolidació d'ocupació temporal de caràcter estructural publicades en el BOP de València número 210, de data 31.10.2019.



Fent ús de les competències d'aquesta Alcaldia, que li atribueix l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, acorde:

Primer. Modificar el primer paràgraf de la base primera afegint: «en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal que afectarà les dues places vacants ocupades interinament pels agents MRL1506X i JSN2113R, els quals compleixen els requisits indicats en els articles 2 i 4 del Decret 180/2018, de 5 d'octubre, del Consell, pel qual, es desenvolupa la disposició transitòria primera de la Llei 17/2017.



Segon. Modificar en la base tercera, requisits dels i les aspirants:



– l'apartat d): Estar en possessió del títol de batxiller o tècnic o equivalent.

– l'apartat h): tindre una alçada mínima d'1,58 metres, les dones.



Tercer. Modificar la base quarta, en relació amb el termini de presentació d'instàncies de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Quart. Conservar totes aquelles sol·licituds que reunisquen els requisits de les bases inicialment aprovades i que han sigut presentades en el termini inicial atorgat.

Cinqué. A conseqüència de les modificacions anteriors, s'amplia el termini de sol·licituds a la convocatòria de referència, en vint dies hàbils des de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.





L'Alcúdia, 21 d'abril de 2020.– L'alcalde: Andreu Salom Porta.

Mapa web