Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de les bases i de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de personal d'agent de policia local, pertanyent al grup C, subgrup C1, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema d'oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8811 de 14.05.2020
Número identificador:  2020/3368
Referència Base de Dades:  003610/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Manises



Extracte de les bases i de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de personal d'agent de policia local, pertanyent al grup C, subgrup C1, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema d'oposició. [2020/3368]

Han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 13, de 21 de gener de 2020 (rectificació publicada en el Butlleti Oficial de la Província de València número 75, de 21 d'abril), les bases específiques que han de regir la provisió en propietat de la següent plaça:

– Una plaça de personal agent de policia local, vacant en la plantilla de personal funcionari, pertanyent al grup C, subgrup C1 de titulació, classificada en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrada en l'escala bàsica, mitjançant el sistema d'oposició pel torn lliure, de conformitat amb l'acord adoptat per la Junta de Govern Local en les sessions celebrades els dies 12 de desembre de 2019 i 20 de febrer de 2020.



Així mateix, s'ha aprovat la convocatòria del procés selectiu de referència mitjançant el Decret d'Alcaldia 346/2020, de 27 de gener.

El termini de presentació d'instàncies per a la participació en el procés selectiu serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Les bases completes de la convocatòria es troben a la disposició de les persones interessades al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Manises (https://manises.sedipualba.es) i en la seua pàgina web www.manises.es.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Manises i en la seua pàgina web.



Manises, 11 de maig de 2020.– El regidor delegat de l'Àrea d'Hisenda, Economia i Administració General: Guillermo Martínez Miquel.

Mapa web