Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Canet d'en Berenguer. Extracte de les bases específiques i de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir diverses places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8816 de 20.05.2020
Número identificador:  2020/3493
Referència Base de Dades:  003741/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Canet d'en Berenguer



Extracte de les bases específiques i de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir diverses places d'agent de policia local. [2020/3493]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 49, d'11 de març de 2020, apareix publicada la convocatòria relativa a les bases publicades en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i en el web municipal, i una correcció d'aquesta en el Butlletí Oficial de la Província de València número 65, de 3 d'abril de 2020, per a cobrir en propietat dues places d'agent de la policia local (una per torn lliure i una per concurs de mobilitat) de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, categoria agent.

Aquest extracte va ser, així mateix, publicat en el Boletín Oficial del Estado anunci 4670, número 117 de 2020. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la finalització de la suspensió de terminis administratius decretats pel Govern.



Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics al tauler d'edictes de la pàgina web municipal i en la següent adreça (www.canetdenberenguer.es).



Canet d'en Berenguer, 15 de maig de 2020.– L'alcalde: Pere Joan Antoni Chordá.

Mapa web