Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Riola. Modificació de les bases de selecció per a cobrir en propietat una plaça d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8818 de 22.05.2020
Número identificador:  2020/3591
Referència Base de Dades:  003788/2020
 



Modificació de les bases de selecció per a cobrir en propietat una plaça d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2020/3591]

Per mitjà de la Resolució d'Alcaldia núm. 278/2020, s'ha acordat rectificar la base tercera, relativa a condicions d'aspirants (apartat h, en els següents termes:



«(….)

Considerant el que s'ha exposat, i en virtut de les competències que la legislació en matèria de règim local m'atribueix, dispose:



Primer

Modificar en la base tercera, relativa a condicions d'aspirants (apartat h, el següent:

– on diu: «(...) tindre una alçada mínima d'1,65 metres els homes, i 1,60 metres les dones.»

– Ha de dir: «(...) tindre una alçada mínima d'1,65 metres per als homes i 1,58 metres per a les dones. Aquesta prova tindrà caràcter excloent.»



Segon

Conservar totes les sol·licituds que reunisquen els requisits de les bases aprovades inicialment i que hagen sigut presentades en el termini inicialment atorgat.



Tercer

A conseqüència de la modificació introduïda, s'amplia el termini de sol·licituds relatives a la convocatòria efectuada en vint dies hàbils des de la publicació del present acord en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.»



Riola, 20 de maig de 2020.– L'alcaldessa presidenta: Judith Capellino Ventura.

Mapa web