Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Burjassot. Bases i convocatòria per a proveir en propietat dues places d'auxiliar administratiu, escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C, subgrup C2, procés d'estabilització d'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs oposició i constitució de borsa.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8823 de 29.05.2020
Número identificador:  2020/3682
Referència Base de Dades:  003930/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Títol de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Burjassot



Bases i convocatòria per a proveir en propietat dues places d'auxiliar administratiu, escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C, subgrup C2, procés d'estabilització d'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs oposició i constitució de borsa. [2020/3682]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 93, de data 28 d'abril de 2020, s'han publicat íntegrament les bases i la convocatòria per a proveir en propietat dues places d'auxiliar administratiu, escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C, subgrup C2, procés d'estabilització d'ocupació temporal, per mitjà del sistema de concurs oposició i constitució de borsa. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent, es faran públics al tauler d'edictes municipal i en la seu electrònica municipal www.burjassot.org, de conformitat amb el que preveuen les bases mateix.

Cosa que s'exposa al públic per a general coneixement.



Burjassot, 22 de maig de 2020.– L'alcalde president: Rafa Garcia Garcia.

Mapa web