Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Bétera. Convocatòria de proves selectives per a la provisió en propietat de deu places d'agent de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, grup C1, mitjançant el sistema de concurs oposición, en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8824 de 01.06.2020
Número identificador:  2020/3759
Referència Base de Dades:  003972/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Títol de Batxiller o tècnic de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Bétera



Convocatòria de proves selectives per a la provisió en propietat de deu places d'agent de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, grup C1, mitjançant el sistema de concurs oposición, en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal. [2020/3759]

Mitjançant la Resolució número 370, de 10 de març de 2020, del regidor delegat de Personal, s'ha aprovat la convocatòria de les proves selectives per a la provisió en propietat de deu places vacants d'agent de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, grup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal, d'acord amb les bases aprovades mitjançant un acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada el passat 23 de desembre de 2019.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 93, de data 18 de maig de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la present convocatòria, així com al tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal. D'acord amb el que s'estableix en la base quarta, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Si l'últim dia fora dissabte, diumenge o festiu es prorrogarà al primer endemà hàbil.

Cosa que es fa pública de conformitat amb el que es preveu pel Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims als quals ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració local, en relació amb el Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració general de l'Estat i provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat i les disposicions concordants i aplicables quant a la selecció de funcionaris i provisió de llocs de treball de les corporacions locals.





Bétera, 18 de maig de 2020.– El regidor de Personal: Manuel Pérez Salavert.

Mapa web