Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Nules. Bases específiques i convocatòria per a proveir en propietat quatre places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8551 de 20.05.2019
Número identificador:  2019/5052
Referència Base de Dades:  004722/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Nules



Bases específiques i convocatòria per a proveir en propietat quatre places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/5052]

Per Resolució de l'Alcaldia de 7 de maig de 2019 s'aprova la convocatòria i les bases específiques reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent del cos de la policia local de Nules, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars (escala bàsica), grup C, subgrup C1, vacants en la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Nules, mitjançant el sistema de concurs oposició en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal.

Aquestes bases s'han publicat íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, número 60, de 9 de maig de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Així mateix, les bases específiques íntegres de la convocatòria quedaran a disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de la seu electrònica, https://nules.sedelectronica.es, i en la pàgina web de l'Ajuntament de Nules, www.nules.es.



Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Nules, 15 de maig de 2019.– L'alcalde: David García Pérez.

Mapa web