Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pedreguer. Anunci de les bases i la convocatòria del procés per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9595 de 15.05.2023
Número identificador:  2023/4656
Referència Base de Dades:  005055/2023
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Pedreguer



Anunci de les bases i la convocatòria del procés per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local. [2023/4656]

S'han aprovat per acord de la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 02.02.2023, les bases específiques i la convocatòria per a la provisió en propietat de les següents places:

Dos places d'agent de policia local, mitjançant sistema d'oposició per torn lliure.

Una plaça d'agent de policia local, mitjançant sistema de concurs per torn de mobilitat.

S'han publicat les bases específiques que han de regir la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 35, de 20 de febrer de 2023.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest ajuntament (http://pedreguer.sedelectronica.es).



Pedreguer, 27 de abril de 2023.– L'alcalde president: Sergi Ferrús Peris.

Mapa web