Ficha disposicion

Ficha disposicion





Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de València. Convocatòria pública del Programa Xpande, obertura del termini per a presentació de sol·licituds de participació en la fase d'assessorament i/o en la fase d'ajudes per al desenvolupament del Pla d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l'expansió internacional de la pime, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8301 de 23.05.2018
Número identificador:  2018/5012
Referència Base de Dades:  005125/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Alacant
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Indústria i energia



Convocatòria pública del Programa Xpande, obertura del termini per a presentació de sol·licituds de participació en la fase d'assessorament i/o en la fase d'ajudes per al desenvolupament del Pla d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l'expansió internacional de la pime, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. [2018/5012]



La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València anuncia, per mitjà de la corresponent convocatòria pública del Programa Xpande, l'obertura del termini per a la presentació de sol·licituds de participació en la fase d'assessorament i/o en la fase d'ajudes per al desenvolupament del Pla d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l'expansió internacional de la pime, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.



Primer. Beneficiaris

Pimes, micropimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de València.



Segon. Objecte

L'objecte de la convocatòria és la selecció d'empreses participants en el Programa Xpande, tant en la seua fase d'assessorament com en la seua fase d'ajudes.

El programa té com a objectiu potenciar el procés d'internacionalització de les empreses a través d'un assessorament personalitzat d'acord amb una metodologia moderna i sustentada en tècniques d'intel·ligència competitiva que té com a fi últim oferir a l'empresa un pla d'internacionalització que li permeta obrir nous mercats i millorar la seua competitivitat.

Així mateix, Xpande oferix a l'empresa un conjunt d'ajudes per a desenvolupar el Pla d'internacionalització. Podran acollir-se a aquestes ajudes aquelles empreses participants en la fase d'assessorament i aquelles altres que hagen participat amb anterioritat en el Programa Xpande o en programes semblants d'assessorament d'ICEX o altres organismes de promoció exterior.

El programa té una duració màxima de 12 mesos (fase d'assessorament i fase d'ajudes).



Tercer. Convocatòria

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses en la seu de la Cambra de Comerç de València. A més pot consultar-se a través de la web www.camaravalencia.com/xpande



Quart. Quantia

El pressupost màxim d'execució del programa en el marc d'aquesta convocatòria és de 445.749,91 euros, dins del Programa operatiu plurirregional d'Espanya 2014-2020. Els recursos estimats per empresa previstos en la fase d'assessorament són de 5.320 euros, que seran aportats pel Fons Europeu de Desevolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la Cambra de Comerç de València/Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).



Les empreses que participen en la fase d'ajudes comptaran amb un pressupost màxim de 9.000 euros, cofinançat en un percentatge del 50 % amb càrrec als fons FEDER, i la resta serà cofinançat per l'empresa.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obri 10 dies hàbils després de la publicació d'aquest anunci, i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2018 o fins a esgotar pressupost. El model de sol·licitud de participació podrà descarregar-se a través de la web

www.camaravalencia.com/xpande



València, 21 de maig de 2018.– El president: José Vicente Morata.

Mapa web