Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 25 de maig de 2018, de la Direcció de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, per la qual es convoquen les subvencions, per l'exercici 2018, destinades al finançament de les despeses d'equipament i les assegurances dels voluntaris pertanyents a les agrupacions locals de voluntaris de protecció civil, associacions o entitats col·laboradores en aquesta matèria.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8307 de 31.05.2018
Número identificador:  2018/5270
Referència Base de Dades:  005430/2018
 



RESOLUCIÓ de 25 de maig de 2018, de la Direcció de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, per la qual es convoquen les subvencions, per l'exercici 2018, destinades al finançament de les despeses d'equipament i les assegurances dels voluntaris pertanyents a les agrupacions locals de voluntaris de protecció civil, associacions o entitats col·laboradores en aquesta matèria. [2018/5270]





En l'article 47.1 de la Llei 13/2010, de 23 de novembre, de la Generalitat, de protecció civil i gestió d'emergències, s'estableix que la Generalitat fomentarà la vinculació voluntària i desinteressada dels ciutadans a les labors de protecció civil mitjançant la concessió de subvencions per a les administracions locals que disposen d'agrupació local de voluntaris de protecció civil i per a les associacions o entitats que col·laboren en tasques de protecció civil.

Mitjançant el Decret 11/2017, de 30 de juny, del president de la Generalitat, s'aproven i estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per l'exercici 2018, destinades al finançament de les despeses d'equipament i les assegurances de voluntaris pertanyents a les agrupacions locals de voluntaris de protecció civil, associacions o entitats col·laboradores en aquesta matèria (DOGV 8094).

Per Resolució de 17 d'abril de 2018, de la Direcció de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, s'aproven els distintius, la uniformitat, les característiques dels vehicles i el carnet identificatiu dels serveis de voluntariat de protecció civil de la Comunitat Valenciana (DOGV 8294).

En virtut del que s'exposa i d'acord amb el que estableix l'article 160.4.b de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, resolc:



Primer. Objecte

Convocar, per a l'exercici 2018, les subvencions per al finançament de les despeses d'equipament i assegurances regulades pel Decret 11/2017, de 30 de juny, del president de la Generalitat.



Segon. Línies de subvencions i imports globals

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències finançarà les subvencions amb càrrec a les següents línies pressupostàries pertanyents al capítol IV: línia de subvenció S7916000, «Equipament per a agrupacions i associacions de voluntaris de protecció civil de la Comunitat Valenciana», i línia de subvenció S1436000, «Assegurances de personal voluntari de protecció civil», per uns imports, deduïdes les obligacions reconegudes en aplicació del Decret 29/1991, de 18 de febrer, del Consell, de l'exercici 2017, de 209.000,00 € i 31.728,36 € respectivament, del programa pressupostari 32.01.00.221.10 de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, segons consta en la Llei 22/2017, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2018.



Tercer. Condicions de la concessió de les subvencions

Les entitats beneficiàries de les subvencions hauran de complir les obligacions arreplegades en l'article 4 del decret esmentat.



Quart. Quantia de la subvenció

La quantia màxima de cada subvenció que es concedisca serà de 2.500,00 euros per a equipament per a les associacions i agrupacions de voluntaris de protecció civil i 450,00 euros per a les assegurances de personal voluntari de protecció civil, i en cap cas les subvencions concedides per cada concepte podran ser de tal quantia que superen el cost del material adquirit i de l'assegurança.



Cinqué. Termini i lloc de presentació

1. El termini per a la presentació de sol·licituds serà d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació de la present resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. Tal com s'estableix en l'article 7 del Decret 11/2017, les sol·licituds hauran de presentar-se telemàticament a través de la seu electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es) emplenant les dades que figuren en el model de l'annex I, a disposició dels interessats en el portal de la Generalitat, www.gva.es, i hauran d'aportar la documentació esmentada en el mateix article del decret.

3. A fi de facilitar la tramitació, es realitzarà una sol·licitud per cada concepte de subvenció que se sol·licite (equipament o assegurança).



Sisé. Termini de resolució i notificació

El termini màxim per a resoldre i notificar les resolucions sobre les sol·licituds de les subvencions convocades per la present resolució, serà de quatre mesos des de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.



Seté. Recursos contra la resolució

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la seua publicació, de conformitat amb el que disposa la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé podrà interposar-se directament recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seua publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa; tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre tipus de recurs o reclamació que convinga millor al seu interés.



València, 25 de maig de 2018.– El director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències: José María Ángel Batalla.

Mapa web