Ficha disposicion

Ficha disposicion





Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball pel procediment d'urgència per a la contractació temporal de tècnics o tècniques de maquinària en la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8570 de 14.06.2019
Número identificador:  2019/6025
Referència Base de Dades:  005609/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, C/C1



Convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball pel procediment d'urgència per a la contractació temporal de tècnics o tècniques de maquinària en la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia. [2019/6025]

Mitjançant resolució del director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia, es van convocar borses d'ocupació temporal de caràcter extraordinari per a tècnics i tècniques de maquinària, les quals estan en procés de constitució.

Mentre es constitueixen les borses esmentades en el paràgraf anterior, i davant de l'actual situació de cobertura de necessitats immediates, a través d'aquest anunci es fa pública la convocatòria per a la constitució de borses de treball temporal de necessitat urgent (provisionals), per a efectuar la contractació laboral temporal de tècnics o tècniques de maquinària.

Les bases íntegres de la convocatòria esmentada es poden consultar al portal d'ocupació de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, https://www.lesarts.com/empleo-palau-de-les-arts/



València, 6 de juny de 2019.– El director general de la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia: José C. Monforte Albalat.

Mapa web