Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alfafar. Convocatòria i bases modificades del procés selectiu per a la provisió en propietat de set places d'agent de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8581 de 01.07.2019
Número identificador:  2019/6553
Referència Base de Dades:  006135/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Alfafar



Convocatòria i bases modificades del procés selectiu per a la provisió en propietat de set places d'agent de la policia local. [2019/6553]

Per Decret número 2019-1121, de data 9 de maig de 2019, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Alfafar (València), s'ha convocat procés selectiu i s'han modificat les bases per a la provisió en propietat de set places d'agent de la policia local:



Personal funcionari en propietat:

Nombre de places: 7.

Escala: bàsica d'administració especial.

Subescala: serveis especials.

Classe: policia local.

Categoria: agent.

Forma de provisió: oposició les de torn lliure i concurs oposició les de mobilitat.

Torn: lliure cinc places; mobilitat dues places.



Les bases que regeixen la convocatòria es van publicar íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 56, de 21 de març de 2019 i l'extracte de les modificacions en el Butlletí Oficial de la Província de València número 111, d'11 de juny de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

Així mateix, es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (on s'indica que el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el DOGV).

Els successius anuncis, referents a aquesta convocatòria, es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València (quan siga procedent), i en el web municipal www.alfafar.com, apartat Tauler d'anuncis/ciutadans/ocupació.



Alfafar, 12 de juny de 2019.– L'alcalde: Juan Ramón Adsuara Monlleó.

Mapa web