Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xeraco. Convocatòria i bases del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de conserge com a personal laboral fixe.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8875 de 06.08.2020
Número identificador:  2020/6309
Referència Base de Dades:  006259/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Xeraco



Convocatòria i bases del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de conserge com a personal laboral fixe. [2020/6309]

L'Ajuntament de Xeraco, ha publicat íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 137 de data 20 de juliol de 2020, les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça de conserge.

Així doncs la convocatòria es realitza per a la cobertura en propietat d'una plaça de conserge, pertanyent al grup categorial d'ingrés 5 del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament de Xeraco, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en tauler d'anuncis electrònic, en la pàgina web, www.xeraco.es.



Xeraco, a 29 de juliol de 2020.- La regidora de Serveis Urbans, Recursos Humans i Protecció Animal: Silvia Milvaques Castelló.

Mapa web