Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benicarló. Convocatòria per a proveir tretze places en propietat d'agent de policia local, nou per torn lliure i quatre per mobilitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8589 de 11.07.2019
Número identificador:  2019/6952
Referència Base de Dades:  006467/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Benicarló



Convocatòria per a proveir tretze places en propietat d'agent de policia local, nou per torn lliure i quatre per mobilitat. [2019/6952]

Extracte de la convocatòria per a proveir, en propietat, tretze (13) places d'agent de policia local, nou (9) per torn lliure i quatre (4) per mobilitat, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, grup C, subgrup C1 de titulació, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Benicarló.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 82, de data 29 de juny de 2019, s'han publicat íntegrament les bases específiques que regeixen la convocatòria, aprovades pel Decret de data 26 de juny de 2019, de l'Alcaldia.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan escaiga de conformitat amb les bases, es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, al tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal, www.ajuntamentdebenicarlo.org, si bé aquesta última a efectes merament informatius.



Benicarló, 1 de juliol de 2019.– L'alcaldessa presidenta: Rosario Miralles Ferrando.

Mapa web