Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places, i aquelles vacants que pogueren agregar-se dins dels límits establits legalment, d'agent de policia local corresponent a la oferta d'ocupació pública de 2016, 2017 i 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8607 de 06.08.2019
Número identificador:  2019/7485
Referència Base de Dades:  007255/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places, i aquelles vacants que pogueren agregar-se dins dels límits establits legalment, d'agent de policia local corresponent a la oferta d'ocupació pública de 2016, 2017 i 2019.

[2019/7485]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 115, de 18 de juny de 2019, es publiquen íntegrament les següents bases específiques i la correcció d'errors que han de regir la convocatòria, per a proveir:

Dues places d'agent de la policia local, classificades en L'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C i subgrup C1, mitjançant oposició, torn lliure.

Una plaça d'agent de la policia local, classificada en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C i subgrup C1, mitjançant concurs, torn de mobilitat.

Així mateix, es proveiran totes les vacants que s'hagueren produït fins a la celebració de les proves selectives dins dels límits establits legalment.

S'ha publicat, així mateix, un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado número 165, d'11 de juliol de 2019, sec. II.B, pàgina 74369.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació del present edicte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i a partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes i pàgina web de l'Ajuntament.



Dénia, 16 de juliol de 2019.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web