Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Callosa d'en Sarrià. Convocatòria i bases modificades del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8612 de 13.08.2019
Número identificador:  2019/7549
Referència Base de Dades:  007502/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Callosa d'en Sarrià



Convocatòria i bases modificades del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/7549]

Per Acord de la Junta de Govern Local de data 9 de juliol de 2019, de l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià (Alacant), s'ha convocat procés selectiu i s'han modificat les bases per a la provisió en propietat com a funcionari de carrera, mitjançant concurs oposició, d'una plaça d'agent de la policia local per consolidació de l'ocupació temporal.



En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, número 74, de data 16 d'abril de 2019, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat de la plaça vacant objecte de la convocatòria, i extracte de les modificacions en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 136, de 19 de juliol de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

Així mateix, es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (indicant que el termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el DOGV).

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siga procedent, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en la seu electrònica d'aquest ajuntament, adreça https://callosa.es, i, si és el cas, en el tauler d'anuncis, per a major difusió.



Callosa d'en Sarrià, 22 de juliol de 2019.– L'alcalde: Andrés Molina Ferrándiz.

Mapa web