Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Massanassa. Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8613 de 14.08.2019
Número identificador:  2019/7894
Referència Base de Dades:  007516/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Massanassa



Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local. [2019/7894]

Extracte de la convocatòria per a la cobertura en propietat d'una plaça d'agent de policia local per torn lliure mitjançant el sistema d'oposició i un lloc d'agent de policia local mitjançant provisió per mobilitat, pertanyents en tots dos casos a l'escala bàsica, categoria d'agent de policia local del cos de la policia local, grup C, subgrup C1, de l'Ajuntament de Massanassa.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 146 de data 31 de juliol de 2019, s'han publicat íntegrament les bases específiques que regeixen la convocatòria, aprovades per Resolució d'Alcaldia número 1184 de data 19 de juliol de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en el BOP de València i en la pàgina web municipal http://www.massanassa.es, apartat <Treballa a l'Ajuntament>.



Massanassa, 31 de juliol de 2019.– L'alcalde: Francisco A. Comes Monmeneu.

Mapa web