Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Rafelbunyol. Bases de la convocatòria del procès selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8617 de 21.08.2019
Número identificador:  2019/8213
Referència Base de Dades:  007640/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Rafelbunyol



Bases de la convocatòria del procès selectiu per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/8213]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 155, de 13 d'agost de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de la policia local, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe: policia local, escala bàsica, grup C1, convocades mitjançant un procediment de consolidació d'ocupació temporal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la seua pàgina web i, si és procedent, en el Butlletí Oficial de la Província.



Rafelbunyol, 16 d'agost de 2019.– L'alcaldessa en funcions: Alicia Piquer Sancho.

Mapa web