Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de la Vall d'Uixó. Convocatòria per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local, dues per torn lliure pel sistema d'oposició i una per mobilitat pel sistema de concurs.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8618 de 22.08.2019
Número identificador:  2019/8227
Referència Base de Dades:  007674/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: C/C1, ofertes d'ocupació pública i oposicions
      Descriptors toponímics: La Vall d'Uixó



Convocatòria per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local, dues per torn lliure pel sistema d'oposició i una per mobilitat pel sistema de concurs. [2019/8227]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 85, de data 6 de juliol de 2019, apareixen publicades les bases, així com la convocatòria, per a cobrir en propietat tres places d'agent de policia local, dues per torn lliure pel sistema d'oposició i una per mobilitat pel sistema de concurs, corresponent a l'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, vacants en el cos de la policia local de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, grup C1.



El termini de presentació d'instàncies per a l'esmentada convocatòria quedarà obert quan aparega publicat en el Boletín Oficial del Estado el corresponent anunci.

Cosa que es fa pública per a general coneixement i als efectes oportuns.



La Vall d'Uixó, 19 d'agost de 2019.– L'alcaldessa presidenta accidental: Zaida Moreno Segovia.

Mapa web