Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xàtiva. Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de deu places d'agent de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8621 de 27.08.2019
Número identificador:  2019/8274
Referència Base de Dades:  007770/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Xàtiva



Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de deu places d'agent de la policia local. [2019/8274]

Per mitjà de la Resolució d'Alcaldia 2019-0929, de 16 de juliol de 2019, de l'Ajuntament de Xàtiva (València), s'acorda la convocatòria per a proveir deu places d'agent de la policia local.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 140, de 23 de juliol de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir deu places d'agent de la policia local incloses en el subgrup C1 de titulació, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Xàtiva, de les quals huit són pel torn lliure mitjançant el sistema d'oposició lliure i dues pel torn de mobilitat mitjançant concurs.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la forma prevista en les bases específiques.



Xàtiva, 22 d'agost de 2019.– L'alcalde president: Roger Cerdà Boluda.

Mapa web