Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2016, del rector, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció i la data i el lloc de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7901 de 21.10.2016
Número identificador:  2016/7684
Referència Base de Dades:  007867/2016
 



RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2016, del rector, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció i la data i el lloc de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori (PF1007 i PF1656), en aplicació de la disposició addicional quarta del Decret 33/1999, de 9 de març, del Govern Valencià. [2016/7684]

Aquesta resolució té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que es refereix a l'accés a l'ocupació pública i així utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la Igualtat Efectiva entre Dones i Homes.



Ja que no hi ha cap aspirant exclòs per a participar en el procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori (PF1107 i PF1656)) amb destinació en el Departament d'Infomàtica de Sistemes i Computadors, i de conformitat amb el que disposa la base quarta de la resolució de 28 de juliol de 2016 (DOCV 7865, 05.09.2016) per la qual es convoquen aquestes proves selectives, aquest Rectorat resol:

 

Primer

Publicar la llista definitiva d'admesos que figura en l'annex I d'aquesta resolució i fer pública la composició del tribunal de selecció en l'annex II.



Segon

Convocar els aspirants admesos a la realització del primer exercici, que tindrà lloc en la data, a l'hora i al lloc que figuren en l'annex II.

 

València, 29 de setembre de 2016.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I

Llistat definitiu d'admesos



Llista definitiva d'admesos torn de promoció interna



Cognoms i nom NIF

Codoñer Llopis, Abelardo 20152485T

Ruiz Gil, Joaquín 44852409V





ANNEX II

Data, hora i lloc de celebració del primer exercici



Data realització del primer exercici: 16 de gener de 2017.

Hora realització del primer exercici: 10.00 hores.

Lloc de celebració: sala de juntes del DISCA, edifici 1G, sala 2N 14.





Tribunal de selecció



Tribunal titular:

President: Juan Carlos Baraza Calvo, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primer: José Flich Cardo, funcionari de carrera, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segon: Vicente Lliso Gallent, funcionari de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: José Ismael Ripoll Ripoll, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quarta: Teresa del Montecarmelo Nachiondo Farinós, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Secretari: Carlos Emilio Sahuquillo Dobón, funcionari de carrera, escala gestió administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.



Tribunal suplent:

President: Ángel Rodas Jordá, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primer: Alberto Miguel Bonastre Pina, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.



Vocal segon: José Carlos Escrivá Soriano, funcionari de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: Ángel Francisco Perles Ivars, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quarta: María Elvira Baydal Cardona, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.



Secretària: Concepción Monleón Ombuena, funcionària de carrera, escala administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.

Mapa web