Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 17 d'octubre de 2016, del president de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoca el procés de selecció per a la contractació laboral temporal de tres llocs de grup A de la plantilla vacants amb reserva de lloc a favor del titular fins a la seua reincorporació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7902 de 24.10.2016
Número identificador:  2016/8232
Referència Base de Dades:  007904/2016
 



RESOLUCIÓ de 17 d'octubre de 2016, del president de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoca el procés de selecció per a la contractació laboral temporal de tres llocs de grup A de la plantilla vacants amb reserva de lloc a favor del titular fins a la seua reincorporació. [2016/8232]

L'Agència Valenciana del Turisme és una entitat de dret públic de la Generalitat amb personalitat jurídica pròpia i amb autonomia econòmica i administrativa subjecta a l'ordenament jurídic privat per a la realització dels seus fins, a la qual correspon el foment i l'ordenació de l'activitat turística, i en general l'execució de la política turística de la Generalitat.

En el marc del desenvolupament i compliment d'aquests objectius, l'Agència Valenciana del Turisme necessita cobrir temporalment els llocs vacants de grup A de la relació de llocs de treball de l'entitat número 16, tècnic/a jurídic/a, número 510, tècnic/a informàtic/a i número 1.084, tècnic/a d'informació/comunicació, tots ells amb reserva a favor del seu titular.

La Direcció General de Pressupostos ha autoritzat, d'acord amb el que preveu l'article 32.6 de la Llei 11/2015, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016, les contractacions per a la cobertura temporal dels esmentats llocs.

La present convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola, el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, així com la normativa respecte als graus de minusvalidesa en l'àmbit de la funció pública valenciana derivada de l'Ordre de 17 de gener de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, sobre regulació de borses de treball temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'administració del Govern Valencià.



Aquesta convocatòria, a fi de facilitar l'accés a la informació, figurarà en la pàgina web oficial de l'Agència Valenciana del Turisme, en http://www.turisme.gva.es, apartat de convocatòries: http://www.turisme.gva.es/opencms/opencms/turisme/es/contents/conselleria/convocatorias/convocatorias.html?tam= i es desenvoluparà d'acord amb les bases detallades a continuació.

En virtut del que disposen els articles 5 i 16 del Decret 209/2004, de 8 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el Reglament de l'Agència Valenciana del Turisme, i l'article 8 del II Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració autonòmica valenciana, resolc:



Primer

Convocar el procés de selecció per a la cobertura temporal, fins a la reincorporació dels seus titulars, dels llocs de naturalesa laboral de la relació de llocs de treball de l'entitat número 16, tècnic/a jurídic/a, classificat A20 E038, número 510, tècnic/a informàtic/a, classificat A22 E042 i número 1.084, tècnic/a d'informació/comunicació, classificat A20 E038, que es troben vacants en l'actualitat amb reserva a favor del seu titular.



Segon

Aprovar les bases que s'adjunten com a annex de la present resolució, que regiran en aquesta convocatòria.



Tercer

La present resolució entrarà en vigor a partir de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de València, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació, i potestativament es podrà interposar un recurs de reposició davant del president de l'Agència Valenciana del Turisme, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 17 d'octubre de 2016.– El president de l'Agència Valenciana del Turisme: Francesc Colomer Sánchez.







«Convocatòria 01/16



Bases



Primera. Objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquesta convocatòria és el procés de selecció per a la contractació laboral temporal, fins a la reincorporació dels seus titulars, dels següents llocs de naturalesa laboral de l'Agència Valenciana del Turisme, vacants amb reserva de lloc a favor del titular:



Número: 16.

Denominació: tècnic/a jurídic/a.

Classificació: grup A 20 E038.

Requisits: titulació: llicenciatura en Dret o equivalent.

Funcions: compliment dels procediments de treball determinats en l'àmbit de les competències i en relació amb les funcions del Servei Jurídic i de Contractació de l'Agència Valenciana del Turisme, segons la resolució d'organització de l'entitat. Emetre informes i realitzar propostes de resolució en matèries pròpies del servei.



Ubicació: seu central. València.



Número: 510

Denominació: tècnic/a informàtica.

Classificació: grup A 22 E042.

Requisits: titulació: llicenciatura o enginyeria en Informàtica o equivalent.

Funcions: compliment dels procediments de treball determinats en l'àmbit de les competències i en relació amb les funcions del Servei d'Infraestructures Turístiques de l'Agència Valenciana del Turisme, segons la resolució d'organització de l'entitat. Emetre informes i realitzar propostes de resolució en matèries pròpies del servei.

Ubicació: seu central. València.



Número: 1.084

Denominació: tècnic/a d'informació/comunicació.

Classificació: grup A 20 E038

Requisits: titulació: llicenciatura o equivalent.

Funcions: compliment dels procediments de treball determinats en l'àmbit de les competències i en relació amb les funcions del Servei de Màrqueting en Línia, Comunicació i Informació de l'Agència Valenciana del Turisme, segons la resolució d'organització de l'entitat. Emetre informes i realitzar propostes de resolució en matèries pròpies del servei.

Ubicació: seu central. València.



Segona. Naturalesa i duració del contracte

El contracte serà de naturalesa laboral de duració determinada fins a la incorporació dels o de les titulars dels esmentats llocs amb reserva.



Tercera. Requisits per a concórrer

3.1. Per a ser admesos a la realització del procés selectiu els i les aspirants hauran de posseir en el dia de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre fins al moment de la formalització del contracte de treball, a més dels requisits exigits en la descripció del lloc en la base 1, els següents:

3.1.1. Altres requisits:

a) Tindre la nacionalitat espanyola o a falta d'això trobar-se en qualsevol de les situacions descrites en l'article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

3.1.2. Edat. Tindre la majoria d'edat laboral i no excedir, si és el cas, l'edat màxima de jubilació forçosa.

3.1.3. Titulació: estar en possessió o en condicions d'obtindre, a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, les titulacions que s'assenyalen en la base 1. Els aspirants amb titulacions acadèmiques o professionals obtingudes en l'estranger hauran d'acreditar que estan en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que acredite, si és el cas, l'homologació. Aquest requisit no serà aplicable als aspirants que hagen obtingut el reconeixement de la seua qualificació professional, en l'àmbit de les professions regulades, a l'empara de les disposicions de dret comunitari.

3.1.4. Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions o tasques.

3.1.5. Habilitació: no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d'haver sigut despatxat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Tractant-se de persones nacionals d'altres estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu estat l'accés a l'ocupació pública.



3.1.6. Les persones amb diversitat funcional igual o superior al 33 % hauran de presentar els certificats corresponents que acrediten la seua condició de persones amb diversitat funcional per mitjà de fotocòpia del certificat de l'òrgan competent.

Així mateix, els aspirants amb diversitat funcional que desitgen sol·licitar mesures d'adaptació, hauran d'indicar-ho expressament en la sol·licitud, especificant el tipus de mesura requerida. Perquè els siga aplicada la mesura d'adaptació corresponent hauran de presentar junt amb la sol·licitud les fotocòpies del certificat de grau de discapacitat i del dictamen tècnic facultatiu expedit per l'òrgan competent.



Quarta. Mèrits

a) Experiència professional: màxim de 20 punts.

Per experiència professional en un lloc de treball relacionat amb les funcions pròpies del lloc que es convoca en qualsevol administració pública o en entitats de dret públic, vinculades o dependents d'una administració pública territorial o en societats públiques mercantils i fundacions públiques: 0,11 punts per cada mes complet de serveis en actiu.

Per experiència professional en un lloc de treball no previst en l'apartat anterior en qualsevol administració pública o en entitats de dret públic, vinculades o dependents d'una administració pública territorial, en societats públiques mercantils i fundacions públiques, o el sector privat en treballs per compte d'altri, autònoms i professionals: 0,06 punts per cada mes complet de serveis en actiu.



L'acreditació de l'experiència professional s'efectuarà de la manera següent:

Els treballs per a les administracions públiques s'acreditaran sempre per mitjà de certificació oficial de l'òrgan competent.

La resta dels treballs per compte d'altri, per mitjà del contracte de treball i certificació de l'empresa de les funcions desenvolupades, quan aquestes no puguen deduir-se dels termes del contracte, sense que s'admeta contradicció entre ambdós documents. En tot cas, serà obligatòria la presentació de la certificació o vida laboral que acredite haver cotitzat a la Seguretat social durant tot el temps que s'al·legue en el grup de cotització de la categoria laboral que corresponga.

En el cas de professionals i autònoms, llicència fiscal o IAE, així com certificació o vida laboral que acredite haver cotitzat a la Seguretat Social durant tot el temps que s'al·legue en el grup de cotització de la categoria laboral que corresponga.

Quan siga procedent, en substitució d'aquests documents s'aportarà certificació oficial

que acredite haver cotitzat en el règim especial o en la mutualitat corresponent.

b) Formació: màxim de 20 punts.

1. Valencià: màxim de 6 punts.

El coneixement de valencià es valorarà fins a un màxim de 6 punts, prèvia acreditació d'estar en possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, d'acord amb l'escala següent:

Coneixement oral: 1 punt.

Grau elemental: 2 punts

Grau mitjà: 4 punts

Grau mitjà + llenguatge administratiu o llenguatge en els mitjans de comunicació: 5 punts

Grau superior: 6 punts

Es puntuarà exclusivament el nivell més alt.



2. Idiomes comunitaris: màxim de 6 punts.

Es valorarà el coneixement de llengües oficials de la Unió Europea diferents de la llengua espanyola segons els nivells especificats, que s'acreditarà oficialment per mitjà de títols, diplomes i certificats expedits per les escoles oficials d'idiomes, per les universitats espanyoles que seguisquen el model d'acreditació d'exàmens de l'Associació de Centres de Llengües d'Educació Superior (ACLES), així com tots aquells indicats en l'annex del Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell, pel qual s'estableix un sistema de reconeixement de la competència en llengües estrangeres a la Comunitat Valenciana, tenint en compte les seues modificacions posteriors per ordre de la conselleria competent en matèria d'educació.

El coneixement de cada idioma comunitari es valorarà fins a un màxim de 3 punts, puntuant per curs o la seua equivalència si es tracta de cicles de l'escola oficial d'idiomes, o de nivells o certificats segons el Marc Europeu Comú de Referència (Nivell Bàsic, Nivell Intermedi i Nivell Avançat), d'acord amb l'escala que es detalla en la taula adjunta al present punt.

La valoració del coneixement de l'idioma comunitari s'efectuarà puntuant exclusivament el nivell més alt obtingut en cada un dels idiomes comunitaris.

Les equivalències entre les ensenyances regulades pel Reial Decret 967/1988, de 2 de setembre, i les regulades pels reials decrets 944/2003 i 1629/2006, de 29 de desembre (Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig) i per la disposició final 1a del Decret 138/2014, de 29 d'agost (Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre), són les que es detallen en la taula adjunta al present punt.





3. Titulació acadèmica: màxim 3 punts.

Per la possessió de títols acadèmics oficials iguals o superiors a l'exigit en la convocatòria per a pertany al grup A, excloent-ne el necessari per a l'accés, a raó de:

a) Llicenciatura o equivalent en Turisme, 1,5 punts.

b) Resta de titulacions, 1 punt.

Inclús sent inferior al títol exigit, la diplomatura en Turisme es valorarà amb 1 punt.

La justificació de la valoració de la titulació acadèmica en matèria de turisme respon a l'àmbit específic d'actuació laboral dels llocs en l'Agència Valenciana del Turisme, en relació amb el compliment dels objectius i funcions de l'entitat establits en el seu reglament, aprovat pel Decret 209/2004, de 8 d'octubre, del Consell de la Generalitat.



Es valorarà aquest apartat fins a un màxim de 3 punts.



4. Formació complementària: màxim 5 punts.

4.1. Cursos de formació

Es valoraran els cursos de formació i perfeccionament, el contingut dels quals estiga relacionat amb les funcions de les places que es convoquen, de duració igual o superior a 15 hores, que hagen sigut cursats per la persona aspirant i que hagen sigut convocats o homologats per qualsevol centre o organisme públic de formació, d'acord amb l'escala següent:

De 100 o més hores: 0,25 punts.

De 75 o més hores: 0,20 punts.

De 50 o més hores: 0,15 punts.

De 25 o més hores: 0,10 punts.

De 15 o més hores, 0,05 punts.

En cap cas es puntuaran els cursos de valencià i d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, cursos de doctorat i els dels diferents instituts de les universitats quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos derivats de processos selectius, promoció interna, plans d'ocupació i adaptació del règim jurídic a la naturalesa dels llocs que s'ocupen.

4.2. Màsters universitaris

Es valoraran els màsters universitaris oficials o propis de cada universitat no inclosos en l'apartat titulació, d'acord amb l'escala següent:



Per màster universitari de menys de 90 crèdits: 0,75 punts

Per màster universitari de 90 o més crèdits: 1,5 punts.

La formació complementària es valorarà fins a un màxim de 5 punts.

En tot cas la puntuació màxima a aconseguir per formació no podrà superar els 20 punts.

c) Diversitat funcional: màxim de 10 punts.

Als aspirants amb discapacitat, en relació amb el que estableix l'Ordre de 17 de gener de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, sobre regulació de borses de treball temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'administració del Govern Valencià, quan el grau de minusvalidesa siga igual o superior al 33 %, se'ls assignaran 5 punts, i quan el grau de minusvalidesa siga superior al 65 % se'ls assignaran 10 punts.

En igualtat de puntuació, tindran preferència les persones aspirants amb discapacitat, sempre que acrediten la compatibilitat amb l'exercici de les tasques i funcions corresponents al lloc.

L'acreditació de la condició de persones amb diversitat funcional es podrà acreditar per mitjà de certificació oficial de discapacitat expedida per la conselleria competent en la matèria o, si és el cas, òrgan equivalent d'altres administracions públiques.



Cinquena. Baremació

L'òrgan tècnic valorarà els mèrits per mitjà d'un barem provisional disposat per ordre de la major puntuació obtinguda per cada aspirant. Aquest barem s'exposarà en el tauler d'anuncis de l'Agència Valenciana del Turisme i en la pàgina web de l'Agència Valenciana del Turisme http://www.turisme.gva.es, apartat de convocatòries: http://www.turisme.gva.es/opencms/opencms/turisme/es/contents/conselleria/convocatorias/convocatorias.html?tam=, i hi haurà un termini de tres dies hàbils durant els quals els i les aspirants podran presentar escrit de disconformitat que haurà d'exposar els motius. L'òrgan tècnic resoldrà les reclamacions que es presenten en el termini de cinc dies hàbils, després dels quals es publicarà el barem definitiu.





Sisena. Entrevista

La fase d'entrevista versarà sobre el contingut d'una memòria prèviament presentada, en la qual l'aspirant haurà exposat un pla per a exercir les funcions del lloc objecte del concurs i les seues possibles iniciatives respecte d'això, així com sobre qualsevol mèrit no recollit en les bases de la convocatòria i que estime que ha de ser tingut en consideració, així com respondre a totes les qüestions que li formulen els membres de l'òrgan tècnic relacionades amb les funcions del lloc.



L'entrevista es valorarà amb un màxim de 10 punts i caldrà obtindre un mínim de 5 punts per a aconseguir la condició d'apte/a.

L'extensió màxima de la memòria serà de 15 folis a una cara i doble espai.



Setena. Presentació de candidatures

Els candidats que concórreguen al procés hauran de presentar en el Registre de la seu central de l'Agència Valenciana del Turisme (ciutat administrativa 9 d'Octubre. Torre 2, planta 3a. C/ Castán Tobeñas, 77. València 46018), en els registres auxiliars dels altres centres de treball de l'Agència Valenciana del Turisme, o en qualsevol de les restants formes previstes en la legislació sobre procediment administratiu comú, la sol·licitud, fotocòpia del DNI, currículum i la memòria dirigida al president de l'òrgan tècnic.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La presentació de la candidatura implica l'acceptació de les presents bases.

Una vegada finalitzat el procés, i a petició de la persona interessada, es tornarà la documentació presentada.



Huitena. Procés de selecció

La selecció del candidat serà realitzada per l'òrgan tècnic que integraran els membres següents:

President: Sergio Bellentani Cid, cap del Servei d'Innovació i Relació amb Universitats, i exercirà de suplent Laura Pascual Cervera, cap del Servei de Planificació i Estratègia Turística.

Vocal 1: Joaquín Vilanova Amat, tècnic jurídic, i exercirà de suplent Javier González Cabanes, cap de l'Àrea de Formació i Acceleració Empresarial.

Vocal 2: M. José Lacomba Cortés, cap del Servei de Màrqueting en Línia, Comunicació i Informació, i exercirà de suplent José Luis Wagner Salazar, cap de l'Àrea de Coneixement i Intel·ligència Turística.

Vocal 3: un representant dels treballadors i les treballadores de l'Agència Valenciana del Turisme, i el seu suplent.

Secretària: Begoña Basterra Rodrigo, cap del Servei de Programació i Gestió Econòmica, i exercirà de suplent Agustín Santana Rodríguez, cap de la Unitat Pressupostària.

El procediment d'actuació de l'òrgan tècnic s'ajustarà en tot moment al que disposa la legislació sobre procediment administratiu comú, règim jurídic del sector públic i la resta de disposicions vigents, i adoptarà les seues decisions de forma col·legiada per mitjà de votacions, les quals quedaran recollides en la corresponent acta. En cas d'empat, decidirà el president.

L'òrgan tècnic analitzarà els requisits presentats pels candidats i resultaran exclosos aquells que no reunisquen els exigits per al lloc a què opten.

La valoració de les distintes parts del procés es regirà per les puntuacions següents:

a) Experiència professional (màxim de 20 punts)

b) Formació (màxim de 20 punts)

c) Personal amb diversitat funcional (màxim 10 punts)

d) Entrevista (màxim 10 punts, i serà necessari 5 punts per a obtindre la condició d'apte/a).

A fi de reduir les càrregues administratives els interessats únicament presentaran la sol·licitud degudament omplida que s'adjunta en annex, la memòria en els termes establits en la base 6 i el currículum detallat amb els mèrits al·legats per a la seua puntuació.

Si la sol·licitud no reuneix totes les dades exigides o no s'aporta alguna documentació exigida, es requerirà l'interessat perquè en el termini de 10 dies hàbils esmene el defecte o acompanye els documents preceptius amb la indicació que, si no ho fa, s'entendrà que desisteix de la seua petició.

Si en qualsevol moment del procés arriba a coneixement de la comissió d'avaluació que algun dels sol·licitants no posseeix la totalitat dels requisits exigits, haurà de requerir-li que ho acredite.

En cas que no siga acreditat en termini, quedarà exclòs del procés, prèvia indicació de les inexactituds o falsedats formulades pel sol·licitant.

La resolució del procés de selecció es publicarà en el tauler d'anuncis de l'Agència Valenciana del Turisme, en la pàgina web de l'Agència Valenciana del Turisme, http://www.turisme.gva.es, apartat de convocatòries:

http://www.turisme.gva.es/opencms/opencms/turisme/es/contents/conselleria/convocatorias/convocatorias.html?tam=

i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

En el termini de 20 dies, a comptar de l'endemà de la publicació en el DOGV de la llista amb les persones seleccionades, aquestes hauran de presentar en l'Agència Valenciana del Turisme l'acreditació oficial dels requisits per a concórrer i mèrits presentats.

La convocatòria es podrà declarar deserta si l'òrgan tècnic considera que cap dels candidats aconsegueix la condició d'apte/a. Conclòs el procés selectiu, l'aspirant que obtinga la major puntuació serà contractat per mitjà de contracte de duració determinada en els esmentats llocs vacants amb reserva a favor dels titulars fins a la seua reincoporació, i hi haurà un període de dos mesos de prova.





València, 17 d'octubre de 2016.– El president de l'Agència Valenciana del Turisme: Francesc Colomer Sánchez.»

Mapa web