Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 20 d'octubre de 2016, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7903 de 25.10.2016
Número identificador:  2016/8369
Referència Base de Dades:  007944/2016
 



RESOLUCIÓ de 20 d'octubre de 2016, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoca la borsa de millora d'ocupació. [2016/8369]

Mitjançant Resolució de 18 de febrer de 2016, del director gerent del CHGUV, es va aprovar la borsa de millora d'ocupació actual del CHGUV, seguint el procediment i el barem de mèrits establert en les normes reguladores per a la provisió temporal i la constitució de borses de treball, aprovades per Resolució de 23 de desembre de 2014.



L'esmentada norma ha estat derogada expressament per Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent del CHGUV (DOCV 7811, de data 22.06.2016), per la qual s'aproven les normes reguladores vigents per a la contractació de durada determinada i la millora d'ocupació, sent diferents substancialment els barems establerts en ambdues normatives.



D'acord amb allò exposat i amb les normes reguladores vigents, segons el que disposen els articles 7 i 8 de les referides normes, en exercici de les competències conferides a través de l'apartat segon, punt 10, de l'Acord de 12 de desembre de 2003, del Consell de Govern i del president del Consell, pel que es deleguen atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica en diversos òrgans del Consorci Hospital General Universitari de València, RESOLC:

Convocar, la borsa de millora d'ocupació del CHGUV d'acord amb el que disposen les normes esmentades i les bases següents:



Primera. Objecte

Aquesta convocatòria té com a objecte la constitució de la borsa de millora d'ocupació del CHGUV per a cadascuna de les categories relacionades en l'annex I d'aquesta resolució.



Segona. Requisits

Per a formar part de les borses cal reunir i acreditar els requisits següents:

a) Tindre la condició d'empleat/ada fix/a del CHGUV en actiu o en situació d'excedència.

b) No trobar-se en situació de jubilació parcial.

c) Acreditar un mínim de sis mesos continus o discontinus de serveis efectius com a personal fix en la seua categoria.

d) Complir els altres requisits i obligacions establerts en l'article 3 de les normes reguladores del procediment, tot això sense perjudici de la resta d'obligacions pròpies de la relació laboral.

Els requisits han de complir-se el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el temps de permanència en la borsa corresponent.



Tercera. Sol·licituds, termini de presentació i documentació necessària

3.1. Sol·licituds i documentació adjunta

Les sol·licituds, d'acord amb el model que es recull en l'annex III d'aquesta convocatòria, han d'anar acompanyades de la documentació següent:

a) Títol acadèmic oficial expedit per l'òrgan competent de l'administració educativa, que siga requerit per a accedir a la categoria, grup i, si és el cas, especialitat, per a la qual se'n sol·licita la inscripció.

En cas de no disposar-se de l'esmentat document es pot presentar la certificació acadèmica acreditativa d'haver finalitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol corresponent juntament amb el resguard d'haver realitzat el pagament de les taxes destinades a la seua expedició. Les titulacions obtingudes a l'estranger s'han d'acreditar mitjançant credencial d'homologació emesa per l'òrgan competent.

b) Documentació acreditativa dels mèrits objecte de baremació, a excepció dels assenyalats en l'apartat 4.A i H del barem, que cal que siguen acreditats i valorats d'ofici per la Direcció de Recursos Humans.



La documentació acreditativa dels mèrits ha de ser original o còpia confrontada per la Direcció de Recursos Humans; en cas contrari, la documentació s'ha de considerar com a no presentada i no podrà ser objecte d'esmena.

3.2. Termini i lloc de presentació

El termini per a presentar les sol·licituds serà d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les sol·licituds i la seua documentació adjunta s'ha de presentar a través del Registre General del CHGUV, avinguda Tres creus, 2 CP 46014 (horari de 09.00 a 14.00, de dilluns a divendres), o bé a través dels mitjans previstos en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i en l'article 24 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, que mantenen la seua vigència fins que de conformitat amb les disposicions derogatòria única i final setena de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, entren en vigor les disposicions contingudes en la mateixa relatives al registre electrònic d'apoderaments, al registre electrònic, al punt d'accés general electrònic i a l'arxiu únic electrònic.





Quarta. Procediment

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la comissió designada ha d'avaluar els mèrits acreditats de conformitat amb el barem aplicable, que figura en l'annex II.

Les persones participants en aquesta convocatòria que estiguen inscrites en la borsa de millora d'ocupació actual del CHGUV cal que aporten de nou, juntament amb la seua sol·licitud de participació, la documentació acreditativa dels mèrits; i a l'efecte podran retirar la seua documentació a la Direcció de Recursos Humans.

La comissió no ha de tenir en compte els mèrits aportats amb anterioritat i sols ha de valorar els mèrits acreditats juntament amb la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria.

Finalitzada la valoració cal fer pública una relació provisional de persones admeses i excloses amb les puntuacions atorgades, a fi d'obrir el termini de presentació d'al·legacions durant 15 dies hàbils.



Passat l'esmentat termini i resoltes, si és el cas, les al·legacions, la relació esmentada esdevindrà definitiva i s'ha de remetre a l'òrgan competent per a la constitució i publicació de la corresponent borsa de millora.



Cinquena. Barem

Els mèrits acreditats s'han de valorar de conformitat amb el barem que consta en l'annex II, tenint en compte que un mateix mèrit no pot ser objecte de valoració en més d'un apartat, subapartat o epígraf del barem.

Amb un informe previ de la comissió de seguiment, a proposta de la Direcció, es pot realitzar una prova, que permeta acreditar les habilitats requerides en determinats llocs.

Els empats en les puntuacions finals s'han de resoldre per les puntuacions aconseguides en els exercicis de la fase d'oposició. En cas de persistir l'empat cal desfer-lo per orde alfabètic dels cognoms, segons la lletra utilitzada en la darrera oferta d'ocupació pública del CHGUV.



Les comissions de valoració sols poden baremar els mèrits obtinguts fins a la data de finalització del període de presentació de sol·licituds de participació.



Sisena. Comissió avaluadora

Els mèrits al·legats s'han de valorar per una comissió designada per la Direcció de Recursos Humans amb participació dels i les representants del personal.

La composició de l'esmentada comissió es farà pública en el tauler d'anuncis i en la web corporativa.



Setena. Normativa aplicable

Aquesta convocatòria i la borsa de millora d'ocupació que es constituïsca, cal que es regisca per la Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent, d'aprovació de les normes reguladores per a la contractació de durada determinada i la millora d'ocupació. Sense perjudici de les altres normes jurídiques que puguen ser d'aplicació.



Huitena. Disposició derogatòria

En entrar en vigor de la borsa de millora d'ocupació que es constituïsca d'acord amb aquesta convocatòria, ha de quedar derogada la borsa de millora d'ocupació aprovada per resolució de 18 de febrer de 2016.

En conseqüència, les persones aspirants que no presenten sol·licitud de participació en aquesta convocatòria han de quedar excloses de la borsa de millora d'ocupació que es constituïsca.



Novena. Publicació

En compliment de la disposició final primera de les normes reguladores del procediment la present convocatòria serà objecte de publicació en el DOGV. La resta de resolucions i acords de l'òrgan de gestió o de les comissions de valoració s'han de fer públics, de manera oficial, en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans del CHGUV i, amb caràcter informatiu, en la web corporativa.





Desena. Recursos

Contra aquesta convocatòria, que no exhaureix la via administrativa, pot interposar-se recurs d'alçada davant de la Presidència del CHGUV, dins del termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació, sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que es considere procedent, de conformitat amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Transcorregut el mencionat termini sense que s'haja interposat cap recurs, aquesta resolució serà ferma a tots els efectes.



València, 20 d'octubre de 2016.– El director gerent del CHGUV: Enrique Ortega González.





ANNEX I

Categories professionals convocades



Facultatiu/iva especialista

Metge/essa d'urgència hospitalària

Metge/essa UHD

Tècnic/a superior

Tècnic/a de gestió

Treballador/a social

Comarot / comare

Fisioterapeuta

Infermer/a

Tècnic/a especialista en radiodiagnòstic

Tècnic/a especialista en laboratori

Tècnic/a especialista en anatomia patològica

Tècnic/a en documentació sanitària

Administratiu/a

Auxiliar administratiu/a

Auxiliar d'infermeria

Zelador/a

Enginyer/a superior

Dietista

Logopeda

Tècnic/a superior assistencial (biòleg)

Tècnic/a en prevenció

Auxiliar de farmàcia





ANNEX II

Barem de mèrits borsa de millora d'ocupació del CHGUV



A) Antiguitat:

S'ha de valorar fins a un màxim de 4 punts a raó de 0,20 punts per any complet de serveis en actiu en el CHGUV, en qualsevol categoria excepte en la categoria en la qual se sol·licita la millora. Han de ser també objecte de valoració els períodes d'excedència per atenció de fills i/o per guarda legal diferent de l'anterior.

La valoració s'ha de realitzar d'ofici per la Direcció de Recursos Humans.



B) Experiència professional:

S'ha de valorar fins a un màxim de 4 punts a raó de 0,25 punts per any complet de serveis en actiu en el CHGUV, en la categoria professional per a la que se sol·licita la millora.



C) Formació acadèmica:

S'ha de valorar fins a un màxim de 2 punts, el títol oficial acadèmic diferent del que es presente per a accedir a la categoria en millora, d'acord amb aquesta escala:



Titulació de tercer cicle universitari (doctorat) 2,00 punts

Titulació de segon cicle universitari (màster oficial, llicenciatura o equivalent) 1,50 punts

Titulació de primer cicle universitari (grau, diplomatura o equivalent) 1,00 punts

Titulació de batxillerat o cicle formatiu de grau superior (batxiller, tècnic/a superior o equivalent) 0,50 punts

Titulació d'Educació Secundària Obligatòria o cicle formatiu

de grau mitjà (ESO, GESO, títol de tècnic/a auxiliar o equivalent) 0,25 punts





S'ha de valorar el títol que té assignada la major puntuació o el que es presente com a únic d'entre els relacionats en la llista, sense que puguen sumar-se.

El títol de màster no oficial s'ha de valorar en l'apartat següent, segons les hores que s'acrediten.



D) Cursos de formació i perfeccionament:

1. Cal valorar fins a un màxim de 3 punts, els cursos, màsters i activitats de formació i perfeccionament que reunisquen els requisits següents:

a) Haver estat convocats en el marc de l'Acord de Formació per a l'Ocupació en les Administracions Públiques (anteriorment denominat Acord de Formació Contínua) o de la Formació Continuada del sector públic sanitari; en el cas dels màsters cal valorar tant els oficials com els propis sempre que es troben convocats, realitzats o homologats per les universitats i que a més estiguen relacionats directament amb la categoria professional sol·licitada.

b) Tindre una duració en hores lectives:

– Màsters de 100 o més hores 1,25 punts

– Cursos de 100 o més hores 1,00 punt

– Cursos de 75 o més hores 0,75 punts

– Cursos de 50 o més hores 0,50 punts

– Cursos de 25 o més hores 0,25 punts

– Cursos de 15 hores o més hores 0,15 punts

– Cursos de 10 hores a 15 hores 0,10 punts

c) Acreditar-se mitjançant els corresponents certificats d'assistència o aprofitament emesos pels organismes competents en cada cas, que han de reunir els requisits establerts a aquest efecte per la Comissió General de Formació per a l'Ocupació en les Administracions Públiques i per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.



No poden ser objecte de valoració els cursos de valencià ni els d'idiomes encara que estigueren inclosos en els plans de formació contínua i continuada. Així mateix no són valorables els cursos que no s'acrediten en hores lectives.

2. Amb els mateixos requisits i puntuació assenyalats en l'apartat 1., s'ha de valorar fins a un màxim d'1 punt, la docència dels cursos de formació i perfeccionament.



E) Coneixement del valencià:

S'ha de valorar a un màxim d'1,50 punts, d'acord amb el certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià.

Sols es s'ha de valorar el nivell més alt obtingut d'acord amb la taula següent:

Certificat de coneixements orals – A2 0,50 punts

Certificat de grau elemental – B1 0,75 punts

Certificat de grau mitjà – C1 1,00 punt

Certificat de grau superior – C2 1,50 punts





F) Coneixement d'idiomes de la Unió Europea:

S'ha de valorar fins a un màxim d'1 punt, d'acord amb el certificat de nivell de competència lingüística ajustat al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MERC).

Sols s'ha de valorar el nivell més alt obtingut d'acord amb la taula següent:



Nivell A1 – Inicial 0,10 punts

Nivell A2 – bàsic 0,20 punts

Nivell B1 – Llindar 0,35 punts

Nivell B2 – Avançat 0,50 punts

Nivell C1 – Domini funcional eficaç 0,75 punts

Nivell C2 – Domini expert 1,00 punt





G) Articles, treballs científics i d'investigació:

S'ha de valorar fins a un màxim d'1 punt a raó de 0,1 punts per cada article o treball d'investigació publicat en revista o un altre mitjà de divulgació en què figure com a autor/a o col·laborador/a.

Aquest mèrit s'acreditarà mitjançant la corresponent certificació, còpia o extracte de la publicació la baremació de la qual se sol·licita.



H) Resultat obtingut en les proves selectives:

Cal valorar fins a màxim de 8 punts, la nota obtinguda en l'última prova selectiva convocada pel CHGUV en la categoria de què es tracte, de conformitat amb l'escala següent:



1. Nota del primer exercici:

– De 0,1 a 3,99: 0,50 punts

– De 4 a 6,99: 1,00 punt

– De 7 a 10: 3,00 punts



2. Nota del segon exercici:

– De 0,1 a 3,99: 1,00 punt

– De 4 a 6,99: 3,00 punts

– De 7 a 10: 5,00 punts



3. En el cas de tractar-se d'exercici únic:

– De 0,1 a 3,99: 1,50 punts

– De 4 a 6,99: 4,00 punts

– De 7 a 10: 8,00 punts

Mapa web