Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 17 d'octubre de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es nomena el tribunal que ha de jutjar el procediment selectiu d'accés a cos d'inspectors d'educació, convocat per Ordre 12/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7904 de 26.10.2016
Número identificador:  2016/8360
Referència Base de Dades:  007984/2016
 



RESOLUCIÓ de 17 d'octubre de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es nomena el tribunal que ha de jutjar el procediment selectiu d'accés a cos d'inspectors d'educació, convocat per Ordre 12/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. [2016/8360]

De conformitat amb el que establix l'Ordre 12/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 7776, 06.05.2015), i una vegada realitzat el sorteig previst en l'apartat 2 de la base 5 de la convocatòria del procediment selectiu d'accés a cos d'inspectors d'educació, esta Direcció General de Centres i Personal Docent ha resolt:



Primer

Nomenar el tribunal que figura en la relació que s'inserix com annex a esta resolució, davant del qual han d'actuar les persones aspirants admeses per a participar en este procediment selectiu.



Segon

Els membres del tribunal hauran d'abstindre's d'intervindre, notificant-ho a la Direcció General de Centres i Personal Docent, quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, o si hagueren realitzat tasques de preparació de persones aspirants a proves selectives d'accés per al mateix cos i mateixa especialitat en els cinc anys anteriors a la publicació d'esta convocatòria.

El termini per a manifestar l'abstenció serà de 10 dies comptats a partir de l'endemà a la publicació d'esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercer

Les persones aspirants podran recusar els membres del tribunal quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en l'apartat anterior.



Quart

Els membres del tribunal que actuen en este procediment selectiu tindran dret a la indemnització per raó del servei prevista en el Decret 24/1997, d'11 de febrer, del Consell, modificat pel Decret 64/2011, de 27 de maig, i pel Decret 95/2014, de 13 de juny. Aquells docents el lloc de treball dels quals estiga ubicat fora del terme municipal del lloc/seu d'actuació de l'òrgan de selecció, quedaran acollits a l'excepció prevista en l'article 4.4 de l'esmentat decret.





Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, d'acord amb el que preceptua l'article 114 de la Llei Ley 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, podrà interposar-se potestativament recurs de reposició davant de la Direcció General de Centres i Personal Docent en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació o bé cabrà plantejar directament recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà al de la seua publicació.



València, 17 d'octubre de 2016.– El director general de Centres i Personal Docent: José Joaquín Carrión Candel.





ANNEX



President titular: Blasco Alagarda, José Teófilo

President suplent: Ferre Domínguez, Josep Vicent

Vocal titular 1r: Torregrosa Díaz, Blanca Rosa

Vocal titular 2n: Benaches Riera, Alfonso

Vocal titular 3r: Cubel Laserna, Consuelo

Vocal titular 4t: Vilar Mañanos, José

Vocal suplent 1r: Arnau Fibla, María José

Vocal suplent 2n: Alfonso Torres, Cayetano

Vocal suplent 3r: Tahoces Martínez, Rocío Isabel

Vocal suplent 4t:: Díaz Rodríguez, Vicente

Mapa web