Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Puçol. Licitación del Programa de Actuación Integrada de la Unidad de Ejecución U-E "J" del Plan General de Ordenación Urbana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6562 de 11.07.2011
Número identificador:  2011/7737
Referència Base de Dades:  008008/2011
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Contractació administrativa, Plans d'Urbanisme
    Descriptors:
      Temàtics: contracte d'obres
      Descriptors toponímics: Puçol



Licitación del Programa de Actuación Integrada de la Unidad de Ejecución U-E "J" del Plan General de Ordenación Urbana. [2011/7737]

I. Poder adjudicador

I.1) Nom, adreces i punts de contacte

Entitat local adjudicadora del programa d'actuació integrada:

I) Nom oficial: Ajuntament de Puçol.

II) Adreça postal: pl. Joan de Ribera, 15.

III) Localitat: Puçol.

IV) Codi postal: 46530.

V) País: Espanya.

VI) Unitat administrativa de l'entitat local responsable de la tramitació del programa d'actuació integrada, com a punt de contacte: Departament d'Urbanisme.

VII) Telèfon de contacte:+34 961 421 203.

VIII) Fax de contacte: +34 961 464 556.

IX) Adreça de correu electrònic de contacte: <urbanismo@pucol.es>.

Adreces d'Internet: <http://www.puçol.es>.

Pot obtindre's més informació en els punts indicats més amunt.

Les bases generals de programació reguladores de la gestió indirecta de programes d'actuació integrada al terme municipal de Puçol són les incloses en l'annex II del Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística Valenciana (ROGTU), aprovat pel Decret 67/2006, de 19 de maig, del Consell, tal com estableix expressament l'article 131 de la Llei Urbanística Valenciana (LUV) i l'article 284.3 del ROGTU, publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 5264 bis, de data 23 de maig de 2006, i les bases particulars estan publicades en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 6528, de data 25 de maig de 2011.

Les ofertes o sol·licituds de participació han d'enviar-se a: vegeu els punts de contacte esmentats més amunt.



II. Objecte del contracte

II.1) Descripció

II.1.1) Denominació del contracte establida pel poder adjudicador: Programa d'Actuació Integrada per al Desenvolupament de la Unitat Execució UE-J, del Pla General d'Ordenació Urbana de Puçol (València).

II.1.2) Tipus de contracte i emplaçament de les obres, lloc de lliurament o d'execució: redacció dels instruments de gestió urbanística (projectes de reparcel·lació i d'urbanització) execució d'obres, amb emplaçament principal d'aquestes a l'accés a la població des del sud per la CV3007, antiga N340, antiga nau de Tisvol, sítia a l'avinguda Hostalets, número 2, de Puçol.

Codi NUTS ES523.

II.I.3) L'anunci es refereix a: un contracte públic.

II.1.4) Breu descripció del contracte o adquisició: desplegament i execució del programa d'actuació integrada que pretén la completa urbanització de la unitat d'execució J, dotar el municipi de la superfície del sòl urbà residencial necessari per al seu desenvolupament, i de la superfície viària per a la connexió de la ronda oest amb la V-3007 i el carrer de Massamagrell, així com la reparcel·lació de les finques per a ajustar-les al planejament i adjudicar-les als afectats segons el seu dret.

II.1.5) Classificació CPV (Vocabulari comú de contractes públics):



Codi CPV: 45211360. Desenvolupament urbà.

II.1.6) Contracte cobert per l'acord sobre contractació pública (ACP): no.

II.1.7) Divisió en lots: no.

II.1.8) S'acceptaran variants?: no

II.2) Quantitat o extensió del contracte

II.2.1) Extensió o quantitat total del contracte: el pressupost de les càrregues d'urbanització per al desenvolupament de la unitat d'execució J s'estima, inclòs el cànon de sanejament, en un milió dos-cents setanta-dos mil quatre-cents noranta-un euros i un cèntim (1.272.491,01€), IVA no inclòs.

II.2.2) Opcions: no.

II.3) Duració del contracte o termini d'execució: termini estimat en les bases particulars de programació per al desenvolupament del programa d'actuació integrada. S'estableixen els següents terminis màxims per a l'execució de les següents actuacions per part de l'urbanitzador:



A) Una vegada haja transcorregut un mes des de la notificació de l'acord d'aprovació i adjudicació definitiva del programa d'actuació integrada al concursant seleccionat, es formalitzarà el contracte per al desplegament i execució del programa d'actuació integrada, sota fe pública del secretari municipal. Amb anterioritat a la formalització del contracte, l'urbanitzador haurà d'acreditar davant de l'administració la constitució de la garantia definitiva.

B) Si pertoca, la presentació dels textos refosos corresponents al projecte d'urbanització haurà de tindre lloc en el període màxim de dos mesos des que tinga lloc la notificació a l'urbanitzador de l'aprovació, provisional o definitiva, que impose modificacions a l'alternativa tècnica.

C) L'inici del procediment per a la selecció de l'empresari constructor haurà de tindre lloc en el termini d'un mes des de l'aprovació del projecte de reparcel·lació. I haurà de seleccionar-se en el termini màxim de tres mesos des del seu inici.

D) L'urbanitzador sotmetrà a informació al públic el projecte de reparcel·lació durant el termini màxim de tres mesos, comptador des de la finalització del termini per a l'opció per la modalitat de retribució establit en els articles 166 de la LUV i 382 del ROGTU.



Amb aquesta finalitat, l'urbanitzador haurà de presentar davant de l'administració actuant l'acreditació justificativa de la pràctica de les preceptives comunicacions regulades i exigibles.

E) La presentació dels textos refosos corresponents al projecte de reparcel·lació haurà de produir-se en dos mesos com a màxim des que tinga lloc la notificació a l'urbanitzador de les modificacions que s'han d'introduir en el projecte inicialment formulat.

F) L'inici de l'execució de les obres d'urbanització haurà d'efectuar-se en el termini de tres mesos des de l'emissió del certificat de fermesa de l'aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació, acreditant-se mitjançant una acta de replantejament subscrita per la direcció de les obres, l'urbanitzador i, almenys, per un responsable municipal.

L'urbanitzador haurà d'acreditar, en l'acta de replantejament, el pagament als creditors nets del compte de liquidació o bé la consignació de les dites quantitats a la Tresoreria Municipal

G) L'execució de les obres d'urbanització haurà de concloure en el període màxim de 12 mesos des de l'emissió de l'acta de replantejament.

La finalització de l'execució de les obres d'urbanització s'acreditarà mitjançant l'expedició del certificat final d'obres corresponent i expedit per la direcció facultativa.

I) Els terminis previstos en aquesta base només podran ser prorrogats i suspesos d'acord amb el que disposa la legislació de contractes de les administracions públiques i de conformitat amb el que estableix l'article 332 del ROGTU.

Les propostes de programa inclouran els terminis màxims per a l'execució de les següents actuacions per part de l'urbanitzador:

a) Termini màxim per a la selecció de l'empresari constructor de l'obra civil d'urbanització comptador des de l'aprovació del projecte de reparcel·lació.

b) Termini màxim per a l'execució de les obres d'urbanització comptador des de la selecció de l'empresari constructor.

c) Termini màxim d'edificació dels solars comptador des de la recepció de les obres d'urbanització (art. 125.6 LUV).

d) Termini total de l'execució del programa.



III. Informació de caràcter jurídic, econòmic, financer i tècnic



III.1) Condicions relatives al contracte

III.1.1) Depòsits i garanties exigits: totes les proposicions dels interessats per a participar en el concurs d'aquest programa d'actuació integrada hauran de prestar una garantia provisional per un import de 21.755,99 euros, equivalent al 2% del pressupost estimat de les càrregues d'urbanització, en els termes i condicions exigits en la normativa que siga aplicable, segons la base particular XVI.

III.1.2) Principals condicions de finançament i de pagament i/o referència a les disposicions que les regulen: articles 166 i 167 de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, de la Generalitat, Urbanística Valenciana (DOGV 5167, de 31 de desembre de 2005); i article 383 del Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística (Decret 67/2006, de 12 de maig; DOGV de 23 de maig de 2006).

III.1.3) Forma jurídica que haurà d'adoptar l'agrupació d'operadors econòmics adjudicatària del contracte: no és exigible.

III.1.4) altres condicions particulars a què està subjecta l'execució del contracte:

Vegeu les bases generals i particulars de programació del programa d'actuació integrada.

III.2) Condicions de participació

III.2.1) Situació personal dels operadors econòmics, inclosos els requisits relatius a la inscripció en un registre professional o mercantil: la capacitat per a ser urbanitzador es recull en la base particular XIII, sense que en cap cas puguen ser urbanitzadors ni promoure programes d'actuació integrada les persones en què concórrega alguna prohibició de contractar de les que estableix l'article 49 de la Llei de Contractes del Sector Públic.

III.2.2) Capacitat econòmica i financera: per a la justificació de la solvència econòmica i financera caldrà ajustar-se al que disposa la base particular XIV.

III.2.3) Capacitat tècnica: per a la justificació de la solvència tècnica i professional caldrà ajustar-se al que disposa la base particular XV.



IV. Procediment

IV.1) Tipus de procediment

IV.1.1.Tipus de procediment: obert.

IV.2) Criteris d'adjudicació

IV.2.1) Criteris d'adjudicació:

1. Alternativa tècnica. Connexió adequada a les obres d'urbanització de l'actuació al seu entorn: 0-30. Qualitat tècnica de les solucions i materials proposats per a la urbanització: 0-30. Habitatges sotmesos a algun règim de protecció que es comprometa a promoure l'urbanitzador, simultàniament a la urbanització, a més dels exigits en les bases particulars: 0-15. Inversió en programes per a la restauració paisatgista o d'imatge urbana dins de l'àmbit del programa: 0-5. Termini d'execució del programa d'actuació: 0-5. Compromís d'edificació simultània a la urbanització per damunt del mínim legalment exigible: 0-5. Compromisos addicionals assumits voluntàriament a càrrec de l'urbanitzador: 0-5. Mitjans proposats per al control de cada una de les prestacions que constitueixen l'objecte del programa: 0-5.

2. Puntuació mínima de l'alternativa tècnica per a poder valorar la proposició juridicoeconòmica: 0-10.

3. Proposició juridicoeconòmica. Valoració dels terrenys a l'efecte de fixar el coeficient de canvi per al pagament en terrenys, junt amb la menor proporció de solars o aprofitament que hagen de ser posats a disposició de l'urbanitzador per mitjà de reparcel·lació forçosa com a retribució a compte de tercers amb els quals no tinga contracte suficient: 0-28. Major proporció de terrenys propis o d'associats que hagen de quedar afectes, amb garantia real inscrita al Registre de la Propietat, al compliment de les obligacions especials d'edificació derivades de l'aprovació del programa: 0-37. Menor import de les càrregues d'urbanització (euros/ m² edificabilitat): 0-30. Compromisos financers per a l'execució de les obligacions complementàries assumides voluntàriament i a costa seua: 0-5.

4. Percentatge de l'alternativa tècnica i proposició juridicoeconòmica.

A. Alternativa tècnica. Ponderació: 50%.

B. Proposició juridicoeconòmica. Ponderació 50%.

IV.2.2) Es realitzarà una subhasta electrònica? No.

IV.3) Informació administrativa

IV.3.1) Número de referència que el poder adjudicador assigna a l'expedient: 1034/2011 Programació UE-J.

IV.3.2) Publicacions anteriors referents al mateix contracte:

Publicació bases generals: les incloses en l'annex II del Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística Valenciana, aprovat pel Decret 67/2006, de 19 de maig, del Consell, publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 5.264 bis, de data 23 de maig de 2006. Publicació bases particulars: Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 6528, de data 25 de maig de 2011.

IV.3.3) Condicions per a l'obtenció de les bases generals i particulars de programació: aquestes estan publicades íntegrament en els butlletins oficials indicats en l'apartat anterior i a la web municipal. També se'n podrà obtindre una còpia integra a les dependències municipals del Departament d'Urbanisme, de dimarts a divendres de 10.30 a 13.00, fins a la finalització del termini de licitació.



IV.3.4) Termini de recepció d'ofertes i sol·licituds de participació: les proposicions dels interessats podran presentar-se fins a les 13.00 del dia 4 d'octubre de 2011.

IV.3.6) Llengua(es) en què pot redactar-se l'oferta o sol·licitud de participació: ES: espanyol/valencià.

IV.3.7) Termini durant el qual el licitador estarà obligat a mantindre la seua oferta:

IV. 3.8) Condicions per a l'obertura de les ofertes: el procediment d'obertura d'ofertes es regirà pel que estableix l'article 317 del Decret 67/2006, de 19 de maig, pel qual s'aprova el Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística.

VI. Informació complementària

VI.1) Es tracta de contractes periòdics? No.

VI.2) Es relaciona el contracte amb un projecte o programa finançat mitjançant fons comunitaris? No.

VI.3) Informació addicional:

La documentació acreditativa de la solvència econòmica i financera, tècnica i professional és l'establida en les bases particulars de la programació XIV i XV.

La documentació que ha de presentar cada concursant, així com la susceptible de valoració per a l'adjudicació del programa és la que recull la base particular número XVII: sobre A, alternativa tècnica, per a prendre part en el concurs per a la programació, per gestió indirecta, de la unitat d'execució en sòl urbà UE-J; sobre B, proposició juridicoeconòmica per a prendre part en el concurs per a la programació, per gestió indirecta, de la unitat d'execució en sòl urbà UE-J; sobre C, documentació administrativa per a prendre part en el concurs per a la programació, per gestió indirecta, de la unitat d'execució en sòl Urbà UE-J.



Els licitadors estan obligats a sotmetre la documentació a què fa referència l'article 134.1 de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, Urbanística Valenciana (DOGV de 31 de desembre de 2005) i, si pertoca, l'exigida per l'article 307 del Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística, aprovat pel Decret 67/2006, de 12 de maig, del Consell de la Generalitat (DOGV de 23 de maig de 2006), a informació al públic pel termini d'un mes, en la forma i requisits assenyalats en aquests preceptes. Abans de la publicació de l'esmentat anunci, els licitadors hauran d'haver remés un avís de l'inici del procediment de gestió indirecta del programa d'actuació integrada al domicili fiscal de les persones que consten al cadastre com a titulars de drets afectats per l'actuació proposada, d'acord amb el que disposa l'article 134.4 de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, Urbanística Valenciana (DOGV de 31 de desembre de 2005), i amb el contingut i abast que estableixen els articles 292 i següents del Decret 67/2006, de 12 de maig, del Consell de la Generalitat.

VI.4) Procediments de recursos

VI.4.1) Òrgan competent per als procediments de recurs:

I) Nom oficial: Ajuntament de Puçol.

II) Adreça postal: plaça Sant Joan de Ribera, 15.

III) Localitat: Puçol.

IV) Codi postal: 46530.

V) País: Espanya.

VI) Si pertoca, unitat administrativa de l'entitat local responsable de la tramitació del programa d'actuació integrada, com a punt de contacte: Urbanisme.

VII) Telèfon de contacte: +34 961 421 203.

VIII) Fax de contacte: +34 961 464 556.

IX) Adreça de correu electrònic de contacte: <urbanismo@pucol.es>.

Adreces d'Internet: <www.puçol.es>.

Hauran d'indicar-se addicionalment, si pertoca, les següents dades de l'òrgan competent de la Generalitat Valenciana que conega de l'aprovació definitiva del programa d'actuació integrada:

I) Nom oficial: Servei Territorial de Planificació i Ordenació Territorial de València. Conselleria de Territori i Habitatge.

II) Adreça postal: Gregori Gea, 27.

III) Localitat: València

IV) Codi postal: 46009.

V) País: Espanya.

VI.5) Data d'enviament d'aquest anunci: l'anunci del concurs del programa d'actuació integrada va ser enviat al Diari Oficial de la Unió Europea en data 4 de juliol de 2011.



Puçol, 4 de juliol de 2011.- L'alcaldessa: M.ª Mercedes Sanchis Montañana.

Mapa web