Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 10 d'octubre de 2016, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció i la data i el lloc de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7907 de 31.10.2016
Número identificador:  2016/8016
Referència Base de Dades:  008132/2016
 



RESOLUCIÓ de 10 d'octubre de 2016, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció i la data i el lloc de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori (PF503), en aplicació de la disposició addicional quarta del Decret 33/1999, de 9 de març, del Govern Valencià. [2016/8016]

Aquesta resolució té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que es refereix a l'accés a l'ocupació pública i així utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la Igualtat Efectiva entre Dones i Homes.



Ja que no hi ha cap aspirant exclòs per a participar en el procés específic de promoció interna per a l'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, cos/escala tècnic superior de laboratori (PF503) amb destinació en el Laboratori de Calibració Industrial, i de conformitat amb el que disposa la base quarta de la Resolució de 27 de juny de 2016 (DOCV 7865 del dia 0 5.09.2016) per la qual es convoquen aquestes proves selectives, aquest rectorat resol:

 

Primer

Publicar la llista definitiva d'admesos que figura en l'annex I d'aquesta resolució i fer pública la composició del tribunal de selecció en l'annex II.



Segon

Convocar els aspirants admesos a la realització del primer exercici, que tindrà lloc en la data, a l'hora i al lloc que figuren en l'annex II.

 



València, 10 d'octubre de 2016.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I

Llista definitiva d'admesos



Cognoms i nom NIF

Hernández Llorens, María José 22685896F







ANNEX II

Data, hora i lloc de celebració del primer exercici



Data realització del primer exercici: 10 de gener de 2017

Hora realització del primer exercici: 10.00 hores

Lloc de celebració: Saló Grau. Edifici 7-F. 5a planta. Departament d'Enginyeria Electrònica



Tribunal de Selecció



Tribunal titular:

Presidenta: María Dolores Navarro Mas, funcionària de carrera, professora titular d'escola universitària de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primer: Vicente Gómez Sabater, funcionari de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.



Vocal segona: María Auxiliadora Recasens Bellver, funcionària de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: Ángel Tebar Ruiz, funcionari de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quart: Salvador Segui Chilet, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Secretària: Pilar Pastor Stau, funcionària de carrera, escala administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.



Tribunal suplent:

President: José María Grima Palop, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primer: Antonio Guill Ibáñez, funcionari de carrera, professor titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segon: José Antonio Pérez Sánchez, funcionari de carrera, escala tècnic superior de laboratori de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercera: Beatriz Ana Trénor Gomis, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quarta: María de los Ángeles Hernández Fenollosa, funcionària de carrera, professora titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Secretària: Eva García García, funcionària de carrera, escala administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.

Mapa web