Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Villanueva de Castellón. Convocatòria i bases per a la provisió en propietat de dues places d'agent de la policia local mitjançant el procediment extraordinari de consolidació d'ocupació temporal, per concurs oposició, torn lliure, incloses en l'oferta pública d'ocupació de 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8637 de 18.09.2019
Número identificador:  2019/8676
Referència Base de Dades:  008294/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Villanueva de Castellón



Convocatòria i bases per a la provisió en propietat de dues places d'agent de la policia local mitjançant el procediment extraordinari de consolidació d'ocupació temporal, per concurs oposició, torn lliure, incloses en l'oferta pública d'ocupació de 2019. [2019/8676]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 176, de 12 de setembre de 2019, es van publicar íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir dues places d'agent de la policia local de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón, pel procediment extraordinari de consolidació d'ocupació temporal, mitjançant concurs oposició, torn lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Villanueva de Castellón, 12 de setembre de 2019.– L'alcalde: Óscar Noguera Alberola.

Mapa web