Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament del Verger. Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8637 de 18.09.2019
Número identificador:  2019/8556
Referència Base de Dades:  008295/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: el Verger



Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/8556]

Per Acord de la Junta de Govern Local, de data 27 d'agost de 2019, de l'Ajuntament del Verger, es van aprovar la convocatòria i les bases reguladores del procés selectiu per a la provisió de dues places d'agent de policia local, per consolidació d'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs oposició.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 170, de data 6 de setembre de 2019, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat de les places vacants.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Així mateix, es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (en què s'indica que el termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana).

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en la seu electrònica d'aquest ajuntament (http://elverger.sedelectronica.es) i, si és el cas, en el tauler d'anuncis, per a major difusió.



El Verger, 9 de setembre de 2019.– L'alcalde: Joaquín Coll Moll.

Mapa web