Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 15 de setembre de 2017, del rector, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, categoria/escala facultatius d'arxius, biblioteques i museus, pel torn de promoció interna, per mitjà del sistema de concurs oposició



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8137 de 28.09.2017
Número identificador:  2017/8152
Referència Base de Dades:  008450/2017
 



RESOLUCIÓ de 15 de setembre de 2017, del rector, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, categoria/escala facultatius d'arxius, biblioteques i museus, pel torn de promoció interna, per mitjà del sistema de concurs oposició (codi: 2017/P/FC/C/3), corresponent a les ofertes d'ocupació pública de l'any 2015 i l'any 2016 per al personal d'administració i serveis de la Universitat Politècnica de València. [2017/8152]



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública, i s'hi fa servir un llenguatge inclusiu en la redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.



De conformitat amb l'establert en les Resolucions del rector de la Universitat Politècnica de València de data 15 de desembre de 2015 (DOGV 7.685, 24.12.2015) i de data 15 de desembre de 2016 (DOGV 7.941, 21.12.2016), per la qual s'aproven les ofertes d'ocupació pública per a les anys 2015 i 2016, respectivament i amb la finalitat d'atendre les necessitats de personal en aquesta universitat, encarregada del servei públic de l'Educació Superior, el rector d'aquesta universitat, fent ús de les atribucions previstes en l'art. 75 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i en l'article 132.2 del Decret 182/2011, de 25 de novembre, del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, resol:



Convocar les proves selectives que es detallen a continuació, pel sistema de concurs oposició, en torn de promoció interna, que es regiran pel que estableix la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana; el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana; el Decret 182/2011, de 25 de novembre, del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, com també per la resta de normativa de desenvolupament i pel que disposen les bases següents de la convocatòria:





1. Objecte de la convocatòria

1.1. Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per cobrir dos places vacants de tècnic superior facultatiu del grup A, subgrup A1, sector d'administració especial, categoria/escala facultatius d'arxius, biblioteques i museus, de la Universitat Politècnica de València, pel torn que a continuació s'indica:

Promoció interna vertical: 2 places

1.2. D'acord amb el que preveu l'article 75.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; així com el que disposa l'article 132.2 dels Estatuts d'aquesta universitat Politècnica de València, aquesta convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Boletín Oficial del Estado. La publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana és la que es pren com a referència a l'efecte del còmput de terminis per a la presentació d'instàncies.



La resta de resolucions administratives derivades d'aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



2. Condicions generals de les persones aspirants

2.1. Per a l'admissió a aquestes proves selectives, les persones aspirants han de reunir els requisits següents:

A més de les condicions previstes en l'article 56 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

a) Les persones aspirants que concórreguen a les presents proves selectives han de ser personal funcionari de carrera de la Universitat Politècnica de València, de la categoria/escala: ajudant d'arxius, biblioteques i museus, del grup A, subgrup A2 del sector d'administració especial.

b) Haver prestat serveis efectius durant almenys dos anys com a personal funcionari de carrera de la categoria/escala: ajudant d'arxius, biblioteques i museus, del grup A, subgrup A2 del sector d'administració especial, en aquesta universitat Politècnica de València.

c) Estar en possessió del títol que consta en l'annex I o complir les condicions per a obtenir-lo en la data que acabe el termini de presentació d'instàncies. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, cal estar en possessió de la credencial que acredite l'homologació o equivalència.

2.2. Les condicions per a l'admissió a les proves s'han de tenir en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió com a personal funcionari de carrera.



3. Persones aspirants amb diversitat funcional

3.1. El tribunal de selecció establirà, per a les persones amb diversitat funcional que així ho sol·liciten, les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. A aquest efecte, les persones interessades han de formular la petició corresponent en la sol·licitud de participació en aquest concurs oposició.

3.2. Si en el desenvolupament del procés selectiu se susciten dubtes raonables al tribunal de selecció respecte a la compatibilitat funcional d'una persona admesa, es podrà recaptar el corresponent dictamen del Servei Integrat de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat Politècnica de València. En aquest cas, la persona admesa inicialment podrà participar condicionalment en el procés selectiu, i quedarà en suspens la resolució definitiva sobre l'admissió o exclusió del procés selectiu fins a la recepció del dictamen.



4. Sol·licituds

4.1. Forma. Qui vulga prendre part en aquestes proves selectives ha de presentar una instància, segons el model oficial, que ha d'imprimir des de la pàgina d'internet d'accés públic de la Universitat Politècnica de València, http://www.upv.es/entidades/SRH/



Cada instància té assignat un número identificador de referència, que és diferent per a cada una.

Ha de presentar-se necessàriament un joc de dues còpies impreses mitjançant la pàgina d'internet mencionada (còpies per al Servei de Recursos Humans i la persona interessada).

En les dependències del Registre General a València i dels registres dels campus d'Alcoi i de Gandia de la Universitat Politècnica de València es posaran a disposició de les persones interessades que ho demanen els recursos informàtics suficients per a accedir a l'esmentada pàgina web, emplenar i imprimir la instància.

4.2. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. La publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado té únicament caràcter informatiu.

Per ser admeses i, si s'escau, prendre part en les proves selectives corresponents, les persones aspirants han de signar la declaració responsable, que figura en la instància d'acord amb el model oficial, en la qual manifesten que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits, referits sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds, i que han d'acreditar-los posteriorment en el cas que siguen seleccionades.

4.3. La presentació de sol·licituds es pot efectuar en el Registre General de la Universitat Politècnica de València, siti a l'edifici 3F, planta baixa, al costat del Rectorat, camí de Vera, s/n, CP 46071, de València; en el Registre de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi, siti a la plaça de Ferrándiz y Carbonell, s/n, d'Alcoi; en el Registre de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, siti al carrer del Paranimf, núm. 1, del Grau de Gandia, o en qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En el cas que s'opte per presentar la sol·licitud davant una oficina de correus, s'ha de fer en sobre obert, perquè la instància figure datada i segellada pel personal de correus abans de ser certificada. Si no es fa d'aquesta manera, es considerarà presentada en la data d'entrada en qualsevol dels llocs establits en el paràgraf anterior.

Les sol·licituds subscrites a l'estranger es poden cursar, en el termini expressat en la base 4.2, a través de les representacions diplomàtiques o consulars espanyoles corresponents, les quals les trametran seguidament a l'organisme competent.

4.4. Els drets d'examen seran de vint-i-vuit euros amb divuit cèntims.

El pagament dels drets d'examen es pot realitzar en efectiu o amb targeta de crèdit.

En el cas de pagament en efectiu, l'ingrés cal fer-lo mitjançant el rebut emès per l'aplicació d'instàncies de l'adreça d'internet citada en el punt 4.1.

El pagament mitjançant targeta de crèdit es fa en el moment d'emplenar i imprimir la instància a través de l'esmentada aplicació.



4.5. La falta de justificació de l'abonament dels drets d'examen determinarà l'exclusió de la persona aspirant, excepte que concórrega alguna de les circumstàncies següents i es faça constar en la sol·licitud de participació.

4.5.1. Les persones amb diversitat funcional igual o superior al 33 %. Amb aquesta finalitat, han de consignar una ics (X) en l'apartat d'Exempcions, Diversitat funcional, de la sol·licitud.

4.5.2. Els membres de famílies nombroses o monoparentals de categoria especial. Amb aquesta finalitat, han de consignar una ics (X) en l'apartat d'Exempcions, Família nombrosa especial, de la sol·licitud.

4.5.3. Els membres de famílies nombroses o monoparentals de categoria general gaudeixen d'una bonificació del 50 % de l'import total de la taxa. Amb aquesta finalitat, han de consignar una ics (X) en l'apartat d'Exempcions, Família nombrosa general, de la sol·licitud.

4.5.4. Les víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova prevists en l'article 9.1 i 9.2 de la Llei de la Generalitat 7/2012, de 23 de novembre, integral contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta finalitat, han de consignar una ics (X) en l'apartat Altres de la sol·licitud.

4.6. Les persones que superen finalment les proves selectives i hagen sol·licitat una de les exempcions establides en la base anterior han de presentar fotocòpia compulsada o acarada dels documents acreditatius d'aquesta exempció, dins del termini de presentació de documents, de conformitat amb la base 11 d'aquesta convocatòria. En el cas que no ho presenten dins d'aquest termini, no podran ser nomenades personal funcionari de carrera de la Universitat Politècnica de València, sense perjudici de la responsabilitat en què pogueren haver incorregut per falsedat en les sol·licituds de participació.

4.7. En cap cas la presentació i el pagament a les oficines a què es fa referència suposa la substitució del tràmit de presentació de la sol·licitud dins del termini i en la forma escaient.

4.8. Tan sols procedirà la devolució de taxes quan aquestes s'hagen ingressat abans de la realització de les proves selectives i aquestes, per causa imputable a l'administració, no s'hagen realitzat.



5. Admissió d'aspirants

5.1. Havent finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el rector dicta una resolució, que es publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que conté la relació provisional de persones admeses i excloses, a la realització de les proves, així com els nomenaments dels membres que componen el tribunal de selecció.

5.2. Les persones aspirants poden, en el cas d'error o exclusió, esmenar els defectes en què hagen incorregut en la sol·licitud o realitzar les al·legacions que consideren convenients, en el termini de 10 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la relació provisional de persones admeses i excloses en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

5.3. En tot cas, a fi d'evitar errors i, en el supòsit de produir-se'n, per a possibilitar l'esmena en temps i forma, les persones aspirants han de comprovar fefaentment no sols que no figuren en la relació provisional de persones excloses, sinó, a més, que els seus noms i dades consten correctament en les relacions pertinents de persones admeses.

5.4. Transcorregut el termini de 10 dies hàbils, esmenats els defectes, si escau, i vistes les al·legacions que corresponguen, es dictarà una resolució que contindrà la relació definitiva de persones admeses i excloses, i almenys amb una antelació de 15 dies hàbils, la data, el lloc i l'hora de realització i començament dels exercicis, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Si s'escau, es publicarà també l'ordre d'actuació de les persones aspirants segons el que disposa la base 8.3.

Aquesta publicació servirà de notificació a l'efecte d'impugnacions i recursos.

5.5. Els errors de fet que puguen advertir-se, es podran esmenar en qualsevol moment, d'ofici o a petició de la persona interessada.



6. Proves selectives

6.1. Les proves selectives es realitzen pel procediment de promoció interna, en la modalitat vertical, pel sistema de concurs oposició.



6.2. Fase d'oposició. Consta de dos exercicis obligatoris i eliminatoris:

6.2.1. Primer exercici. Consta de dues parts, que s'efectuen en una única sessió:

Primera part: consisteix a respondre per escrit a un qüestionari de preguntes de tipus test amb 4 respostes alternatives de les quals sols una és la correcta. Les preguntes tracten sobre les matèries recollides en el bloc general.

Aquesta primera part té una durada de 30 minuts.

Segona part: consisteix en el desenvolupament, per escrit, de dos temes que ha de triar a l'atzar l'opositor entre quatre del bloc específic i té una durada màxima de 4 hores.

Posteriorment es convocarà als opositors per a fer-ne la lectura davant el tribunal en sessió pública i crida única.

Els criteris de valoració que es tindran en compte seran publicats pel tribunal de selecció amb l'antelació suficient.

6.2.2. Segon exercici. Consta de dues parts, que s'efectuen en una sessió única i té una durada màxima de 4 hores i 30 minuts.



Primera part: consisteix a resoldre per escrit, amb una durada que ha d'establir el tribunal, dos supòsits pràctics triats per l'opositor entre quatre de proposats pel tribunal, relacionats amb les matèries que figuren en el bloc específic.

L'opositor pot usar tots els recursos bibliogràfics en suport de paper que considere necessaris, aportats pel mateix opositor i els que decidisca aportar-hi el tribunal.

En aquests recursos bibliogràfics no s'admetrà cap anotació o comentari manuscrit.

Posteriorment, es convocarà els opositors a l'exposició oral, que té una durada màxima de 30 minuts, en què aquests poden ser entrevistats pel tribunal.

Segona part: traducció d'un text de temàtica professional en anglès, amb caràcter obligatori. L'opositor pot aporta els diccionaris que considere convenients, excepte diccionaris comentats o amb anotacions. L'opositor ha de llegir la traducció en sessió pública i crida única.



Els criteris de valoració que es tindran en compte seran publicats pel tribunal de selecció amb l'antelació suficient.

6.2.3 En tots els exercicis, el tribunal de selecció ha d'adoptar les mesures necessàries per a garantir-ne l'anonimat en la valoració, sempre que ho permeta la tipologia de l'exercici. S'anul·laran tots aquells que continguen alguna marca que en puga identificar l'autor o autora.



6.3. Fase de concurs: de caràcter obligatori. Es valoren els mèrits acreditats fefaentment per les persones aspirants que han superat la fase d'oposició –segons el barem que figura en l'annex II d'aquesta convocatòria– i l'acreditació documental dels quals s'haja realitzat dins del termini establit amb aquest efecte en la base 4.2 de la present convocatòria.

La fase de concurs no té caràcter eliminatori. Els punts obtinguts en la fase de concurs se sumaran només a la puntuació de les persones aspirants que han superat la fase d'oposició.

7. Qualificació dels exercicis

7.1. En aquests exercicis es valora la capacitat per aplicar els coneixements a les qüestions teòriques o a les situacions pràctiques que es plantegen, la sistemàtica, la capacitat d'anàlisi i la capacitat d'expressió escrita de l'aspirant.

7.2. El primer exercici es puntua de 0 a 30 punts, i s'eliminen les persones aspirants que en el còmput global no arriben a un mínim de 15 punts. Es puntuen de la manera següent:

La primera part es puntua de 0 a 6 punts. Cada pregunta contestada erròniament té una penalització d'un terç sobre les correctes i les preguntes no respostes no puntuen. Aquesta primera part suposa un 20 % de la puntuació total del primer exercici.

La fórmula de correcció és la següent:







La segona part es puntua de 0 a 24 punts. Aquesta segona part suposa un 80 % de la puntuació total del primer exercici.

La puntuació final d'aquest exercici s'obté amb la suma de la primera part i la segona, sempre que siguen superades totes dues parts.

A continuació es configura una relació, que s'ordena per puntuació de major a menor amb les persones aspirants que han superat aquest primer exercici. La publicació d'aquesta relació s'efectua de conformitat amb la base 14.2 d'aquesta convocatòria.

6.2. El segon exercici es puntua de 0 a 30 punts, i en seran eliminats els aspirants que en el còmput global no arriben a un mínim de 15 punts. Es puntua de la manera següent:

La primera part es puntua de 0 a 24 punts. Aquesta primera part suposa un 80 % de la puntuació total del segon exercici.

La segona part es puntua de 0 a 6 punts. Aquesta segona part suposa un 20 % de la puntuació total del segon exercici.

La puntuació final d'aquest exercici s'obté amb la suma de la primera part i la segona, sempre que siguen superades totes dues parts.

A continuació es configura una relació, que s'ordena per puntuació de major a menor amb les persones aspirants que han superat aquest segon exercici. La publicació d'aquesta relació s'efectua de conformitat amb la base 14.2 d'aquesta convocatòria.

7.4. La qualificació resultant de la fase d'oposició, ve determinada per la suma de les puntuacions dels dos exercicis obligatoris i eliminatoris de les persones aspirants que els han superat. La publicació de la puntuació final de la fase d'oposició s'efectua de conformitat amb el que estableix la base 14.2 d'aquesta convocatòria.



Juntament amb la publicació de la relació, de les persones aspirants que han superat la fase d'oposició, el tribunal obrirà un termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta relació, perquè les persones interessades presenten la documentació acreditativa dels mèrits i experiència prevists en annex II. Es presenta al Registre General de la Universitat Politècnica de València, situat a l'edifici 3F, planta baixa, al costat del Rectorat, camí de Vera, s/n, CP 46071, de València; al Registre de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi, situat a la plaça de Ferrándiz i Carbonell, s/n, d'Alcoi; al Registre de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, situat al carrer del Paranimf, núm. 1, del Grau de Gandia, o en qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Només es valoren aquells mèrits al·legats i acreditats suficientment per les persones interessades la data d'obtenció dels quals no siga posterior a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies previst en la base 4.2.

No es valoren els mèrits que no es troben prou acreditats. No s'admet la documentació presentada fora del termini concedit amb aquesta finalitat en aquesta mateixa base.

7.5. Havent finalitzat el termini de presentació de documentació establit en la base anterior, el tribunal publica, de conformitat amb l'establit en la base 14.2, la llista provisional de valoracions de la fase de concurs, i concedeix un termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació, perquè les persones interessades formulen les al·legacions i esmenes d'errors que estimen pertinents en relació a les seues valoracions.

7.6. Resoltes les possibles al·legacions i esmenes, el tribunal dicta una resolució en què es fixa la relació definitiva d'aspirants aprovats.

Per a la confecció de cadascuna d'aquestes relacions, se sumen les qualificacions obtingudes per cada aspirant en la fase d'oposició i en la fase de concurs. A continuació, s'ordenen per ordre de puntuació de major a menor la relació s'interromp quan el nombre d'aspirants coincideix amb el nombre de places convocades. La publicació d'aquestes relacions s'efectua de conformitat amb la base 14.2 d'aquesta convocatòria.

7.7. Els empats es dirimeixen en favor de les persones amb diversitat funcional. Si l'empat es produeix entre aquestes persones, se selecciona qui tinga acreditat un major percentatge de discapacitat.

Si l'empat persisteix entre aquestes persones o les persones empatades no tenen diversitat funcional, l'ordre s'estableix, en primer lloc, segons la major puntuació obtinguda en el segon exercici i, en segon lloc, si es manté l'empat, segons la major puntuació obtinguda en el primer exercici. Si persisteix l'empat, es té en compte la major puntuació obtinguda en la fase de concurs, en l'apartat d'experiència professional. En última instància, l'ordre s'estableix per sorteig públic entre aquests.



7.8. En cap cas, el tribunal no pot declarar que han superat les proves selectives un nombre superior que el de places convocades.

7.9. En el cas que el nombre d'aspirants aprovats siga inferior que el de places convocades, les sobrants es declaren desertes.

7.10. Borsa d'ocupació temporal. De conformitat amb els criteris establits sobre el particular en l'àmbit de la Universitat Politècnica de València, es confeccionarà una borsa d'ocupació temporal amb el personal aspirant que, havent participat en les proves d'accés al grup, sector, categoria/escala de la convocatòria, haja aprovat algun exercici dels que constitueixen el procés selectiu, segons l'ordre de prioritat obtingut per la puntuació aconseguida i amb preferència de les persones que hagen aprovat un nombre més alt d'exercicis. S'hi sumarà amb aquest efecte la puntuació obtinguda en la fase de concurs.

De conformitat amb l'establit en la legislació vigent, atès l'Acord del 8 de febrer de 2017 de la Mesa de Negociació del Personal d'Administració i Serveis d'aquesta universitat, així com els criteris establits sobre aquest tema en l'àmbit de la Universitat Politècnica, es pot recórrer a aquesta borsa de treball temporal a fi d'efectuar nomenaments provisionals per millora d'ocupació.

Aquesta borsa d'ocupació temporal, inclòs l'ordre de prioritat, es publicarà de conformitat amb la base 14.2 d'aquesta convocatòria.

Les persones que conformen aquesta borsa d'ocupació temporal han d'acreditar la mateixa documentació que es requereix en aquesta mateixa convocatòria a les persones aspirants proposades per al nomenament com a personal funcionari de carrera. Aquesta documentació s'ha de presentar davant del Servei de Recursos Humans, una vegada feta la crida per al nomenament com a personal funcionari interí, personal contractat temporal o nomenament temporal per millora d'ocupació.

Qui tinga la condició de personal funcionari públic o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València està exempt de justificar les condicions i els requisits que ja tinga acreditats anteriorment davant d'aquesta. En tot cas, ha de presentar obligatòriament la documentació relativa a: certificació mèdica de capacitat física i psíquica; certificació d'acreditació de discapacitat igual o superior al 33 % i de la capacitat per a l'acompliment del lloc oferit, i els documents acreditatius de l'exempció del pagament de taxes de conformitat amb la seua sol·licitud.

Les persones que conformen la borsa d'ocupació temporal que dins del termini establit en el punt anterior, excepte casos de força major, no presenten la documentació acreditativa o d'aquesta es dedueix que manquen d'algun dels requisits exigits, no podran ser nomenades personal funcionari interí, personal contractat temporal ni ser nomenades temporalment per millora d'ocupació, sense perjudici de la responsabilitat en què puguen haver incorregut per falsedat en les sol·licituds de participació.



8. Desenvolupament de les proves selectives

8.1. Els exercicis tindran lloc a la ciutat de València.

El primer exercici es realitza al lloc, i en la data i l'hora que, com a norma general, s'establisca en la resolució per la qual s'aprova i publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la llista definitiva de persones admeses i excloses a les proves objecte d'aquesta convocatòria, amb una antelació no inferior a 15 dies hàbils.

8.2. Les persones aspirants es convoquen, per a cada exercici, en crida única. Els membres del tribunal de selecció i el personal col·laborador no permetran l'accés a la sala on es realitza l'exercici d'aquelles persones que compareguen una vegada conclosa la crida dels aspirants convocats.

8.3. En cas de realitzar-se l'exercici en diverses sessions, l'ordre d'intervenció de les persones aspirants començarà per la lletra B, i seguirà l'ordre alfabètic de cognoms segons la Resolució de 10 d'abril de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques (DOGV 8.034, de 08.05.2017).

8.4. Les persones aspirants han d'acreditar la personalitat mitjançant la presentació del document nacional d'identitat, del passaport o del permís de conduir, sense que, amb aquest efecte, siguen vàlides les fotocòpies compulsades o acarades dels esmentats documents; com també de l'exemplar per a la persona interessada de la sol·licitud d'admissió a les proves.

8.5. Començades les proves, l'anunci de la realització dels restants exercicis i la fase de concurs, els farà públics el tribunal, de conformitat amb l'establit en la base 14.2 d'aquesta convocatòria, amb una antelació mínima de dos dies.

Les persones aspirants perdran el seu dret quan es personen als llocs de realització quan ja s'hagen iniciat les proves o per no assistir a aquestes, encara que siga per causes justificades.

No obstant l'anterior, si es tracta de proves orals o d'altres de caràcter individual i successiu, el tribunal pot valorar les causes al·legades i admetre la persona aspirant, sempre que aquestes no hagen finalitzat i aquesta admissió no menyscabe el principi d'igualtat amb la resta del personal.

8.7. Si alguna aspirant no poguera completar el procés selectiu a causa d'embaràs de risc o part, degudament acreditat, la seva situació quedarà condicionada a la finalització d'aquest i a la superació de les fases que hagen quedat ajornades. No es poden demorar aquestes de manera que es menyscabe el dret de la resta de les persones aspirants a una resolució del procés ajustada a temps raonables, la qual cosa ha de ser valorada pel tribunal, i, en tot cas, la realització d'aquestes tindrà lloc abans de la publicació de la llista d'aspirants que han superat el procés selectiu. Idèntica previsió resulta d'aplicació a les víctimes de violència de gènere quan acrediten degudament que no hi poden assistir per motius de seguretat.



9. Publicitat de les llistes

El tribunal elevarà al rector les llistes definitives de les persones aspirants que han superat les proves, per ordre de puntuació, per a la inserció en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



10. Coneixements de valencià

10.1. L'acreditació dels coneixements de valencià per les persones que han superat les proves selectives –que disposa l'article 53.2 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana– ha de realitzar-se mitjançant certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o expedit pel Servei de Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València o també aquells certificats que consten en l'annex II de l'Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

10.2. El nivell exigible d'aquests coneixements és el que consta a continuació, d'acord amb el grup o subgrup a què accedeix la persona que ha superat les proves selectives corresponents:

a) A1, A2, B: Grau Mitjà o certificat equivalent

b) C1, C2: Grau Elemental o certificat equivalent

c) Agrupacions professionals funcionarials: Coneixements orals o certificat equivalent

Els certificats d'equivalència d'aquests graus han de ser conformes al que disposa l'Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (http://www.upv.es/entidades/SPNL/infoweb/anl/info/848412normalv.html)

10.3. Qui no puga acreditar coneixements de valencià després de la superació de les proves selectives en la forma indicada en l'apartat anterior, ha de realitzar l'exercici específic que es convoque i, cas de no superar-lo, assistir als cursos de perfeccionament que amb aquesta finalitat s'organitzen.

10.4. A la Universitat Politècnica de València, aquests cursos seran convocats per l'òrgan competent, en el termini d'un any des de la presa de possessió, i és obligatòria la participació en aquests mentre no s'obtinga el nivell de coneixement de valencià previst en l'apartat 2 d'aquest article.

10.5. L'establit en els apartats anteriors no és obstacle per a l'exigència, com a requisit consignat en les relacions de llocs de treball, d'iguals o superiors coneixements de valencià per a l'exercici de determinats llocs.



11. Presentació de documents

11.1. En el termini de 20 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de les relacions definitives de persones aprovades, les aspirants proposades han de trametre al Servei de Recursos Humans d'aquesta universitat Politècnica, a través del Registre General de la Universitat Politècnica de València, siti a l'edifici 3F, al costat del Rectorat, camí de Vera, s/n, de València; del Registre de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi, siti a la plaça de Ferrándiz i Carbonell, s/n, d'Alcoi; del Registre de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, siti al carrer del Paranimf, núm. 1, del Grau de Gandia, o en qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la documentació següent:



a) Llevat que conste en l'expedient personal, fotocòpia compulsada o acarada del títol acadèmic exigible segons aquesta convocatòria o certificat acadèmic que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, ha d'adjuntar-se la credencial que n'acredite l'homologació.



b) Les persones aspirants amb diversitat funcional han de presentar fotocòpia compulsada o acarada del certificat de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, o dels òrgans competents d'altres administracions públiques, que acredite discapacitat igual o superior al 33 %, així com la seua capacitat per a exercir les funcions que corresponguen a les vacants oferides.

c) Certificat mèdic acreditatiu de tenir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions dels llocs de treball oferits. Amb aquesta finalitat, els reconeixements es realitzen a través del Servei Integrat de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat Politècnica de València, a fi que aquest realitze el pertinent reconeixement mèdic i expedisca el certificat mèdic escaient.



d) Fotocòpia compulsada o acarada dels documents acreditatius de l'exempció del pagament de taxes, de conformitat amb la sol·licitud de la persona interessada.

No obstant l'anterior, l'òrgan convocant pot sol·licitar que es torne a exigir una nova acreditació d'aquells requisits quan ho considere convenient, pel temps transcorregut des de l'obtenció o perquè tinga relació directa amb les funcions o tasques del lloc que cal exercir.



11.2. Les persones aspirants seleccionades que, dins del termini establit en el punt anterior i excepte casos de força major, no presenten la documentació acreditativa o d'aquesta es deduïra que manca algun dels requisits exigits, no podran ser nomenades personal funcionari de carrera, sense perjudici de la responsabilitat en què pogueren haver incorregut per falsedat en les sol·licituds de participació.

11.3. Amb la finalitat d'assegurar la cobertura de les vacants convocades quan es produïsquen renúncies, falta d'acreditació dels requisits exigits en la convocatòria per al nomenament com a personal funcionari de carrera o quan concórrega alguna de les causes de pèrdua de la condició de personal funcionari en les persones proposades abans del nomenament o la presa de possessió, el rector requerirà del tribunal la relació complementària de persones aspirants aprovades que segueixen a les proposades, per al possible nomenament com a personal funcionari de carrera.



12. Nomenament de personal funcionari

12.1. Amb caràcter general, l'adjudicació de destinacions al personal de nou ingrés s'efectua d'acord amb les peticions de les persones interessades, entre els llocs que han quedat vacants després del concurs previ, si s'escau, del personal funcionari de carrera i segons l'ordre de puntuació obtingut en el procés selectiu, sempre que tinguen els requisits determinats per a cada lloc en les relacions de llocs de treball. Aquests llocs tenen caràcter definitiu.

12.2. Conclòs el procés selectiu i transcorregut el termini de presentació de la documentació, les persones que l'han superat es nomenen funcionàries de carrera, mitjançant resolució que es publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, amb especificació de la destinació adjudicada, segons la petició de destinació d'acord amb els apartats anteriors.



12.3. El termini de presa de possessió de la destinació adjudicada es fa constar en la resolució de nomenament.



13. Informació respecte de les dades recollides

13.1. De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades subministrades per les persones interessades poden quedar incorporades a un fitxer automatitzat personal, el titular del qual és la Universitat Politècnica de València, per a la gestió de les proves i els concursos convocats per la Universitat, així com la gestió de la borsa de treball que es poguera constituir en concloure el procés selectiu.

13.2. El fitxer personal queda sota la responsabilitat del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, al camí de Vera, s/n, CP 46071, de València.

13.3. La informació obtinguda es processarà exclusivament per a la gestió de personal.

13.4. Les dades de caràcter personal es tractaran d'acord amb el que estableix el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'adoptaran les mesures de seguretat necessàries per a garantir la confidencialitat i la integritat de la informació.

13.5. Les persones interessades poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en compliment del que estableix la LOPD, davant el Servei de Recursos Humans (PAS) de la Universitat Politècnica de València, siti al camí de Vera, s/n, CP 46071, de València.





14. Tribunal de selecció

14.1. El tribunal de selecció d'aquestes proves selectives és nomenat pel rector, com a norma general, en la resolució que fa pública la relació provisional de persones admeses i excloses, amb una antelació mínima d'un mes a la data del començament de les proves, i està compost per:

La presidència, designada pel rector de la Universitat Politècnica de València, personal funcionari de carrera.

Quatre vocals, designats pel rector de la Universitat Politècnica de València, personal funcionari de carrera. Un/una vocal fa de secretaria del tribunal de selecció.

Així mateix, es designa un tribunal de selecció suplent amb la mateixa composició.

La pertinença als òrgans de selecció és sempre a títol individual, i no es pot exhibir aquesta en representació o per compte de ningú.



Al tribunal de selecció se li pot prestar el suport administratiu necessari per dur a terme la gestió de les proves selectives, d'acord amb la complexitat i el nombre de participants d'aquestes.

14.2. Els resultats de cadascun dels exercicis, les successives crides i convocatòries, i en definitiva, qualsevol decisió que adopte el tribunal i que haja de conèixer el personal aspirant fins a la finalització de les proves selectives, s'exposarà en la seu electrònica de la Universitat Politècnica: sede.upv.es (apartat d'anuncis) i en la microweb del Servei de Recursos Humans, l'adreça del qual és: http://www.upv.es/entidades/SRH/. La publicació en la microweb del Servei de Recursos Humans és la que es prendrà com a referència a l'efecte del còmput de terminis, i aquesta exposició, en la data en què s'inicie, és suficient com a notificació amb caràcter general.

14.3. El tribunal, per a la realització de les proves, pot designar el personal col·laborador, ajudant i assessor especialista que estime oportú.



14.4. Els membres del tribunal –així com el personal col·laborador, ajudant i assessor especialista– han d'abstenir-se i poden ser recusats per les persones interessades quan hi concórreguen circumstàncies de les previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Així mateix, ha d'abstenir-se qui haja realitzat tasques de preparació d'aspirants en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

Tots els membres del tribunal han de reunir els requisits establits en l'article 57.3 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i almenys la meitat més un d'aquests ha de tenir una titulació corresponent a la mateixa àrea de coneixements que l'exigida per a l'ingrés.



14.5. El tribunal –així com el personal col·laborador, ajudant i assessor especialista– pot exigir en qualsevol moment que les persones aspirants acrediten la identitat.

14.6. A l'efecte de comunicacions i de qualssevol altres incidències, el tribunal té la seu a la Universitat Politècnica de València, camí de Vera, s/n, CP 46071 València.

14.7. El tribunal té la categoria assenyalada en el Decret 88/2008, de 20 de juny, del Consell de la Generalitat Valenciana, sobre indemnitzacions per raó de servei i gratificacions per serveis.

14.8. El tribunal té la consideració d'òrgan col·legiat de l'administració i, com a tal, està sotmès a les normes contingudes en la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.



15. Recursos

15.1. Contra aquesta convocatòria i les seues bases, que posen fi a la via administrativa, la persona interessada pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així mateix, amb caràcter potestatiu, s'hi pot interposar un recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



15.2. Contra els actes del tribunal, que no posen fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la notificació o publicació; tot això de conformitat amb el que es disposa en els articles 121 i 122, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Aquest recurs es pot interposar davant l'òrgan que va dictar l'acte que s'impugna o davant el rector com a òrgan competent per resoldre'l.



València, 15 de setembre de 2017.– El rector: Francisco José Mora Mas.







ANNEX I



Nombre de places: 2

Denominació de la plaça: tècnic superior facultatiu

Classificació professional: A1 22 E040

Localitat: Valencia (*)

Titulació: llicenciatura, títol d'enginyeria, d'arquitectura, grau o titulació equivalent.



(*) La localitat de destinació, també podrà ser Alcoi o Gandia, depenent del resultat del concurs de mèrits previ que es realitze per la Universitat Politècnica de València.



Funcions:

Coordinació i supervisió del treball del personal al seu càrrec, definició de responsabilitats i distribució de tasques.

Gestió del pressupost corresponent.

Seguiment i desenvolupament del Pla Estratègic de la Universitat Politècnica de València i l'aplicació d'aquest en el servei.

Col·laboració en la planificació de les instal·lacions i equipament bibliotecaris.

Coordinació d'activitats i funcions entre les diferents unitats del servei i obertura de noves línies de treball.

Participació en la definició de les directrius per al desenvolupament, la gestió i el manteniment de les col·leccions bibliogràfiques en qualsevol suport.

Coordinació i participació en el procés d'adquisicions de la col·lecció bibliogràfica.

Participació en l'establiment de les polítiques de circulació.

Coordinació i participació en els processos de catalogació i classificació de les col·leccions.

Organització i impartició d'activitats de formació d'usuaris.



Disseny de portals i coordinació de l'estructura de continguts: pàgina web, blogs, intranet de la biblioteca. Usabilitat i accessibilitat.

Organització de les activitats culturals i d'extensió bibliotecària.



Col·laboració en la planificació dels materials de difusió de la biblioteca i els seus serveis, màrqueting.

Realització d'estudis, informes, estadístiques, normes de funcionament, manuals de procediment, sobre temes de la seua competència.

Disseny, gestió i atenció a usuaris en serveis d'informació i referència.

Anàlisi, selecció, manteniment i avaluació de recursos digitals d'informació.

Anàlisi i gestió de programes i eines útils en la gestió de la informació.

Coordinació i participació en la gestió de sistemes tals com: repositoris, plataformes de publicació, etc., orientades a l'accés obert.

Organització i participació en serveis de suport a l'investigador i gestió d'aquestes.

Participació i col·laboració activa en els processos de selecció de personal destinat a la biblioteca.

Participació en projectes competitius d'interès per al servei.

Gestió i vigilància del compliment de les normes de seguretat i salut emeses pels òrgans tècnics competents.

Gestió de residus en l'àmbit del lloc de treball.

Iniciativa per a la creació de millora i innovació en la unitat i implicació activa en els programes de millora contínua i innovació que establisca la Universitat.

I totes aquelles funcions inherents al lloc de treball i la categoria professional.



Temari



Bloc general

Bloc 1.

1. Llei de règim jurídic del sector públic: òrgans administratius i funcionament dels òrgans col·legiats.

2. Llei del procediment administratiu comú de les administracions públiques: les persones interessades en el procediment. La iniciació, l'ordenació, la instrucció i l'acabament del procediment administratiu.

3. Llei de protecció de dades de caràcter personal: disposicions generals. Principi de protecció de dades. Drets de les persones. Fitxers de titularitat pública.

4. Llei de contractes del sector públic. Les parts del contracte. Elements objectius: objecte, preu i quantia dels contractes. Preparació dels contractes de les administracions públiques. Tipus contractuals.



5. Selecció de contractista i adjudicació dels contractes. Procediments, formes d'adjudicació. Formalització dels contractes. Efectes, compliment i extinció dels contractes administratius.

6. Funció pública valenciana: personal al servei de les administracions públiques. Estructura i ordenació de l'ocupació pública. Naixement i extinció de la relació de servei: Drets, deures i incompatibilitats del personal empleat públic. Provisió de llocs i mobilitat. Promoció professional. Situacions administratives del personal funcionari de carrera. Règim disciplinari.

Bloc 2. Prevenció i medi ambient.

7. Llei de prevenció de riscos laborals: objecte, àmbit d'aplicació i definicions. Drets i obligacions. Serveis de prevenció. Consulta i participació dels treballadors. Responsabilitats i sancions.



8. Manual de drets i obligacions del personal de la Universitat Politècnica de València en matèria de seguretat i salut en el treball.

9. Ergonomia: Anàlisi ergonòmica dels espais de treball en oficines.



10. Organització preventiva en els serveis. Instrucció sobre operacions de fumigació en la Universitat Politècnica de València.

11. Medi ambient: el procés d'implantació del Sistema de gestió ambiental a la Universitat Politècnica de València. Gestió dels residus no perillosos a la Universitat Politècnica de València: normativa aplicable.



Bloc 3. Universitats.

12. La Llei orgànica d'universitats.

13. Els Estatuts de la Universitat Politècnica de València: naturalesa i finalitats. Règim jurídic. Estructura de la Universitat. Govern de la Universitat.

14. El Pla estratègic de la Universitat Politècnica de València.

15. El pressupost de la Universitat Politècnica de València. Cicle pressupostari. Principis pressupostaris. Elaboració i aprovació del pressupost de despeses i ingressos a la Universitat Politècnica de València. Modificacions pressupostàries. Gestió del pressupost d'ingressos. Gestió del pressupost de despeses.

16. El Reglament per a les estructures de recerca, desenvolupament i innovació a la Universitat Politècnica de València: grups d'R+D+I. Departaments universitaris. Centres de recerca. Instituts universitaris de recerca.



Bloc 4. Qualitat.

17. Definició i evolució del concepte de qualitat. Principis de la gestió de qualitat.

18. Sistemes de gestió de qualitat ISO-9001. La família de les normes ISO 9000.

19. El model EFQM d'excel·lència: principis de l'excel·lència; estructura del model.

20. La gestió per processos. Concepte i elements d'un procés. Classificació dels processos: Representació gràfica dels processos.

21. Qualitat de servei. Concepte i avaluació de la qualitat de servei. La carta de serveis: definició, finalitats, estructura i contingut. Norma UNE 93.200.

22. Els sistemes d'informació per a la direcció i la gestió. La informació com a recurs en les administracions públiques per a la presa de decisions.

23. Avaluació i millora dels serveis públics. Transparència i rendició de comptes.



Bloc 5. Informàtica.

24. L'entorn de treball de Windows. Dispositius mòbils en entorn corporatiu.

25. Protecció de dades de caràcter personal.

26. Seguretat informàtica. Navegació i correu segurs. Antivirus i tallafocs.

27. Certificats digitals. Signatura electrònica.

28. Aplicacions ofimàtiques: edició de text, fulls de càlcul, presentacions, bases de dades

29. Col·laboració. Compartir documents. Establir reunions.

30. Serveis en núvol



Bloc específic

1. Biblioteques universitàries. Evolució, reptes i oportunitats.

2. La cooperació bibliotecària entre biblioteques universitàries.

3. Gestió de recursos humans: motivació en el treball, lideratge, treball en equip.

4. Gestió i administració de biblioteques universitàries. Instruments de gestió per objectius.

5. La qualitat en les biblioteques universitàries: avaluacions, certificació, indicadors, estadístiques, models i cartes de serveis.

6. Organització i planificació d'espais i equipament en biblioteques universitàries.

7. Gestió i organització de la informació interna. Les intranets en les biblioteques universitàries.

8. Serveis de la biblioteca universitària. Adaptació a les noves necessitats i expectatives dels usuaris.

9. Serveis de suport a la docència i a l'aprenentatge.

10. Comunicació i màrqueting en biblioteques universitàries.

11. Els mitjans socials en biblioteques universitàries: Situació actual i tendències.

12. El servei d'informació i referència: serveis en línia, canals i instruments.

13. Formació d'usuaris: noves tendències.

14. Fonts d'informació especialitzada en biblioteques universitàries politècniques.

15. Planificació i disseny de material promocional, didàctic i informatiu.

16. Extensió bibliotecària i cultural: planificació i gestió.

17. La responsabilitat social de les universitats. El paper de la biblioteca universitària.

18. Perspectives de l'edició en el segle XXI. Llibres sota demanda. Llibres electrònics, entre d'altres.

19. El patrimoni bibliogràfic espanyol. Panorama històric, normativa legal. Accions de preservació i difusió.

20. Procés tècnic: selecció i adquisició de llibres i altres materials, criteris, fonts i mètodes per a la constitució i el manteniment de la col·lecció. Norma ISO 11799 per a l'emmagatzematge de la col·lecció bibliogràfica.

21. El procés tècnic. Normalització, formats de marcatge i intercanvi bibliogràfic: MARC, XML, entre d'altres.

22. Legislació en matèria de propietat intel·lectual i les implicacions que té en la gestió de biblioteques. Els drets d'autor en l'entorn digital. Les llicències Creative Commons.

23. Anàlisi de l'estructura de la informació bibliogràfica: les ISBD, GARR, FRBR, FRAD I RDA. Regles de catalogació espanyoles. Estils i formats de cites i referències bibliogràfiques.

24. Anàlisi documental, metadades. Concepte, codificació propòsit, tipus. DC, METS, PREMIS. Linked Data (Dades enllaçades).

25. Les classificacions sistemàtiques. La classificació decimal universal.

26. Sistemes de classificació bibliogràfica. Ontologies. SKOS (Simple Knowledge Organization System). Web semàntica.

27. Arquitectura de la informació: usabilitat i accessibilitat.

28. Disseny bibliotecari de llocs d'internet. Recomanacions internacionals.

29. La biblioteca digital, impacte i transformacions en els serveis bibliotecaris.

30. Els recursos electrònics: selecció, adquisició, administració i avaluació.

31. El descobridor com a punt d'accés únic als recursos de la biblioteca universitària.

32. Sistemes integrats de gestió de biblioteques universitàries, situació actual i tendències de futur.

33. Recuperació d'informació en internet; motors de cerca, cercadors científics especialitzats i internet invisible.

34. El procés de la comunicació científica. Publicació en obert.

35. Gestió de repositoris institucionals i plataformes de publicació.



36. Serveis de suport a investigadors i a la gestió de la recerca.



37. Foment de la visibilitat i impacte de les publicacions científiques institucionals.

38. L'accés obert en biblioteques universitàries.

39. Noves tecnologies i drets d'autor. La incidència que tenen en els documents de recerca científica i en les plataformes d'aprenentatge en línia.

40. Estadístiques de biblioteques: recopilació i ús. Normativa nacional i internacional. ISO 2146, ISO 2789.

41. L'idioma anglès com a llengua vehicular de la informació científica i tècnica. Aplicació en l'àmbit de les biblioteques universitàries.





Enllaços d'interès:

http://www.upv.es/entidades/SRH/pas/751636normalc.html







ANNEX II



Antiguitat:

Es valora 1 punt per any complet de serveis en actiu en les distintes administracions públiques, fins a un màxim de 8 punts. A aquest efecte, es computen els serveis previs reconeguts de conformitat amb el que disposa la Llei 70/1978, de 26 de desembre.



Titulació acadèmica:

Es valora només una única titulació acadèmica oficial de nivell superior a les especificades en l'annex I, amb 1,5 punts.



Nivell competencial reconegut:

Nivell competencial reconegut (grau personal consolidat) en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, que es valora de la manera següent:

Grau superior a 20: 4 punts.

Grau igual a 20: 3 punts.

Grau inferior a 20: 2 punts.



Treball desenvolupat:

Es valora per cada any de prestació de serveis o part proporcional. A aquest efecte de treball desenvolupat no es computen les fraccions inferiors a un mes, en llocs de treball del grup A, subgrup A2, del sector d'administració especial, d'acord amb el nivell del complement de destinació assignat a aquests, d'acord amb l'escala següent:



Llocs de nivell superior a 20: 2 punts per any de servei.

Llocs de nivell igual a 20: 1 punt per any de servei.

Llocs de nivell inferior a 20: 0,5 punts per any de servei.

Aquest apartat es valora fins a un màxim de 20 punts i un màxim de 10 anys de serveis prestats en l'administració. Amb aquest efecte, es computen els períodes en els quals les persones aspirants han estat ocupant llocs amb assignació de complement de destinació de nivell superior.

Amb aquesta finalitat, es valora l'exercici de llocs de treball amb destinació definitiva o provisional.

No es valora com a experiència professional, en el lloc que s'ocupa en comissió de serveis, el període que excedisca de dos anys; es valora en aquest supòsit el treball desenvolupat en el lloc que s'ocupa amb caràcter definitiu.



Coneixements de valencià:

Es valora fins a un màxim de 4 punts, sempre que s'acredite estar en possessió del pertinent certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià o expedit pel Servei de Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València o aquells certificats que consten en l'annex II de l'Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, d'acord amb l'escala que a continuació s'indica. En cas d'estar en possessió de dos o més nivells, es valora només el de nivell més alt:



Per a llocs dels subgrups A1 i A2:

Superior (C2): 4,00 punts.



Per a llocs dels subgrups C1 i C2:

Mitjà (C1): 3,00 punts.

Superior (C2): 4,00 punts.



En els llocs en què figure com a requisit específic per a la provisió un determinat nivell de coneixement de valencià, només es consideraran els superiors a aquest.

http://www.upv.es/entidades/SPNL/info/criterisequivalencies2017.pdf







Coneixement d'idiomes de la Unió Europea:

Es valora fins a un màxim de 2,5 punts el coneixement de llengües oficials de la Unió Europea diferents del castellà. Es reconeixen com a acreditacions de la capacitació lingüística i comunicativa en llengües estrangeres els títols, diplomes i certificats expedits per les escoles oficials d'idiomes, per les universitats espanyoles acreditades per l'Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior (CertAcles), així com els indicats en la normativa vigent en matèria lingüística, informació a la qual es pot accedir a través de l'enllaç següent:



https://cdl.webs.upv.es/el-centro/normativa/9-normativa-oficial-certificaciones-competencia-lingueistica#acreditación-crue



Per a llocs dels subgrups A1, A2, C1 i C2 d'administració general i administració especial

Haver obtingut el certificat de competència lingüística A2: 0,375 punts.

Haver obtingut el certificat de competència lingüística B1: 0,75 punts.

Haver obtingut el certificat de competència lingüística B2 o superior: 1,50 punts.



Per a la valoració dels idiomes comunitaris, en cap cas no es consideraran els cursos superats d'idiomes inclosos en els plans d'estudis de batxiller elemental, graduat escolar, formació professional, batxiller superior i estudis universitaris de qualsevol nivell.

Les equivalències d'estudis establides d'acord amb la legislació actual, pel que fa als nivells de certificació de competència lingüística, es poden consultar en l'enllaç següent:

http://www.upv.es/entidades/ACDL/infoweb/cdl/info/847058normalc.html

Tots els certificats susceptibles d'equivalència han de ser tramitats per la persona interessada, abans de la finalització del termini de presentació d'instàncies d'aquesta convocatòria.

En els supòsits en què figure com a requisit específic per a la provisió un determinat nivell de coneixement d'algun dels idiomes dels països de la Unió Europea, només es consideraran els superiors a aquest.

Mapa web