Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 8 de novembre de 2016, de la Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoca la provisió de llocs de treball dels serveis comuns processals d'assumptes generals pel sistema de lliure designació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7917 de 15.11.2016
Número identificador:  2016/8977
Referència Base de Dades:  008558/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, personal de la Generalitat, B/A2, C/C1



RESOLUCIÓ de 8 de novembre de 2016, de la Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoca la provisió de llocs de treball dels serveis comuns processals d'assumptes generals pel sistema de lliure designació. [2016/8977]

Vista l'Ordre 27/2016, de 19 de setembre, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques per la qual es crea el Servei Comú Processal d'Assumptes Generals en 35 partits judicials de la Comunitat Valenciana (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 7878, de 21.09.2016);

Vista la Resolució de 20 de setembre de 2016, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques per la qual s'aprova inicialment la relació de llocs de treball del Servei Comú Processal d'Assumptes Generals de la Comunitat Valenciana;

Vista l'Ordre JUS/1759/2016, de 26 de octubre, del Ministeri de Justícia, publicada en el Boletín Oficial del Estado número 270 de 8 de novembre, per la qual s'aprova la relació de llocs de treball del Servei Comú Processal d'Assumptes Generals;

D'acord amb el que disposa l'article 2 de la Llei Orgànica 1/2009, de 3 de novembre, complementària de la Llei de reforma de la legislació processal per a la implantació de la nova oficina judicial, per la qual es modifica la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, que modifica la disposició transitòria quarta de la Llei Orgànica 19/2003, de 23 de desembre, i també els articles 56 i següents del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia, aquesta Direcció General de Justícia resol:



Primer

Fer pública la convocatòria per a la provisió de llocs de treball pel sistema de lliure designació establits en la relació de llocs de treball dels corresponents serveis comuns processals d'assumptes generals que es detallen en l'annex II d'aquesta convocatòria. Una vegada resolt el present concurs, la presa de possessió en els llocs adjudicats es produirà en la data que es determine mitjançant una resolució dictada a aquest efecte i, en tot cas, a partir de l'1 de gener de 2017.





Segona

Aprovar les bases de la convocatòria, que figuren en l'annex I d'aquesta resolució.

Informació sobre els recursos que es poden interposar:

Contra la present resolució, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant la Direcció General de Justícia, en el termini d'un mes, segons el que s'estableix en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la seua publicació en el Boletín Oficial del Estado, segons el que es disposa en els articles 8.2.a, 14.2, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 8 de novembre de 2016.– La directora general de Justícia: Maria Àngels García Vidal.







ANNEX I

Bases



Primera. Règim de participació

1.1. Els llocs de treball que es convoquen podran ser sol·licitats pels funcionaris del cos de gestió processal i administrativa, i del cos de tramitació processal i administrativa, que es troben en situació de servei actiu o en qualsevol altra situació administrativa no exclosa, amb reserva de lloc de treball i que complisquen els requisits de participació en la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base segona d'aquesta convocatòria.



1.2. No poden participar en aquest concurs, en tractar-se d'un procés d'adaptament, els funcionaris que es troben en situació d'excedència voluntària sense reserva de lloc de treball, els suspesos en ferm, mentre dure la suspensió, i els sancionats amb trasllat forçós per a una destinació en la mateixa localitat en què se'ls va imposar la sanció, mentre no hagen transcorregut un o tres anys si es tracta de falta greu o molt greu, respectivament.

1.3. Pel que es refereix al temps mínim per a participar en la present convocatòria per a la provisió de llocs pel sistema de lliure designació, no regirà la limitació que estableix l'article 46.1 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia.





Segona. Sol·licituds

2.1. La sol·licitud per a prendre part en la present convocatòria ha de formalitzar-se segons el model que figura en l'annex III d'aquesta convocatòria i presentar-se en el termini de cinc dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Boletín Oficial del Estado. En el cas que la publicació d'aquesta convocatòria no es faça simultàniament en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, es tindrà en compte la data de publicació en el Boletín Oficial del Estado.

Les sol·licituds, firmades, aniran adreçades a la Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, sítia en la ciutat administrativa 9 d'Octubre, torre 4, planta segona, carrer de Castán Tobeñas, núm. 77, 46018 València, i es presentaran en el Registre General de la Conselleria, ubicat en la planta baixa.

Igualment, podran presentar-se en els registres dels serveis centrals i territorials de les distintes conselleries, en els punts PROP o en les oficines públiques a què fa referència l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Si les sol·licituds es presenten a través de les oficines de Correus, hauran d'anar en sobre obert per a ser datades i segellades pel funcionari o funcionària corresponent abans de ser certificades.



2.2. Les persones aspirants han de consignar, en la sol·licitud de participació, la denominació del lloc de treball a què opten, i també la localitat on es troba el centre de destinació corresponent i, si es vol optar al mateix temps per més d'un lloc d'aquesta convocatòria, hauran d'indicar per ordre de preferència les denominacions corresponents dels llocs als quals opten, i també la localitat on es troba el centre de destinació corresponent, que figuren en l'annex II, sempre que reunisquen els requisits que s'exigeixen.



2.3. Amb la sol·licitud s'haurà d'adjuntar el currículum i la documentació original o fotocòpies compulsades de la documentació acreditativa dels requisits exigits pel lloc sol·licitat. En el currículum, que tindrà una extensió màxima de cinc folis, haurà de constar:

a) Títols acadèmics.

b) Llocs de treball ocupats, tant en l'administració com fora d'ella.



c) Estudis i cursos realitzats, publicació de treballs científics, presentació de ponències, coneixements d'idiomes i tots els mèrits que l'aspirant estime oportú al·legar.





Tercera. Resolució i adjudicació de la destinació

3.1. Prèviament al nomenament, es requerirà informe del responsable o de la responsable de què depenga el lloc de treball en les relacions de llocs de treball.

3.2. La resolució de la present convocatòria es durà a terme mitjançant una resolució de la Direcció General de Justícia, motivada en els termes de l'article 60.2 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia, i el nomenament s'efectuarà en el termini màxim de dos mesos comptats des de l'endemà de finalització de presentació de sol·licituds, aquest termini per a efectuar el nomenament es podrà prorrogar fins a un mes més.

3.3. El funcionari o funcionària nomenats podran ser cessats amb caràcter discrecional, mitjançant una resolució en què la motivació es referirà exclusivament a la competència per a adoptar-la. També podran renunciar als esmentats llocs de treball mitjançant sol·licitud raonada en què faran constar els motius professionals o personals per a aquesta renúncia i sempre que hagen ocupat l'esmentat lloc, almenys, durant un any.

3.4. Els funcionaris cessats en un lloc de lliure designació o que hagen renunciat a ell, seran adscrits provisionalment, fins que no obtinguen un altre lloc amb caràcter definitiu, a un lloc corresponent al seu cos, dins el mateix municipi i amb efectes des de l'endemà de la resolució del cessament o acceptació de la renúncia.

3.5. Els funcionaris cessats o que hagen renunciat a un lloc de lliure designació gaudiran de dret preferent per a ocupar, la primera vegada que s'anuncien a concurs, llocs de treball genèrics en la mateixa localitat on servien quan es va produir el seu cessament, havent de sol·licitar tots els llocs de treball que es convoquen en aquella. Si no participen en l'esmentat concurs o si no obtenen cap dels sol·licitats, se'ls adjudicarà amb caràcter definitiu qualsevol dels llocs no adjudicats.



3.6. Els funcionaris que siguen nomenats per a ocupar llocs de lliure designació no podran participar en un altre concurs fins que siguen cessats en els termes que preveu l'article 62 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia. En virtut d'això, una vegada designats per a ocupar aquells llocs, qualsevol sol·licitud per a prendre part en concursos no serà tinguda en compte, encara que no hagen pres possessió efectiva del seu càrrec.

Mapa web